Annonce
Året der gik

Året der gik: Januar

Vesterbrogade 59 er til salg og der var åbent hus i det tidligere bymuseum. Foto: René Mølskov
Annonce

2020 begyndte som de fleste andre år. Der var koldt og vådt, og januar var stille. Der var dog også lidt larm. For Det gamle Bymuseum på Vesterbrogade 59 var blevet en kampplads. Bygningen, var der flere, der ønskede at overtage og både Michala Petri og Folkekirken på Vesterbro kastede sig ind i kampen om bymuseet. Og så åbnede Enghaveparken endelig igen. Flot og nyrenoveret. Men allerede i starten af året, var den udsat for hærværk, hvor banden på multibanen var sat i brand. Det samlede kritiske røster fra hele bydelen og siden er der blevet passet godt på banen. Det var også i januar, at Foreningen FISKEN meldte ud, at de risikerede hjemløshed, hvis ingen kunne hjælpe dem med nye lokaler.

2020 begyndte som de fleste andre år. Der var koldt og vådt, og januar var stille. Der var dog også lidt larm. For Det gamle Bymuseum på Vesterbrogade 59 var blevet en kampplads.

Bygningen, var der flere, der ønskede at overtage og både Michala Petri og Folkekirken på Vesterbro kastede sig ind i kampen om bymuseet. Og så åbnede Enghaveparken endelig igen. Flot og nyrenoveret. Men allerede i starten af året, var den udsat for hærværk, hvor banden på multibanen var sat i brand.

https://ugeavisen.dk/vesterbro/artikel/efter-h%C3%A6rv%C3%A6rk-af-enghaveparken-jeg-frygter-at-det-forslummer-hvis-man-ikke-f%C3%A5r-det-lavet-ret-hurtigt

https://ugeavisen.dk/vesterbro/artikel/h%C3%A6rv%C3%A6rk-mod-enghaveparken

Det samlede kritiske røster fra hele bydelen og siden er der blevet passet godt på banen. Det var også i januar, at Foreningen FISKEN meldte ud, at de risikerede hjemløshed, hvis ingen kunne hjælpe dem med nye lokaler.

Hærværk mod Enghaveparkens multibane. Foto: René Mølskov
Ena Juhl er Leder af Fisken, der mangler lokaler på Vesterbro. Foto: René Mølskov


Hærværk mod Enghaveparkens multibane. Foto: René Mølskov
Ena Juhl er Leder af Fisken, der mangler lokaler på Vesterbro. Foto: René Mølskov
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce