Annonce
Vesterbro

Kit brændte inde med 2000 poser chips: Realitystjerners godter går til gadens folk

Kit Nielsen fra Reality Awards pakker sin VW Passat med chips, der i stedet for at blive serveret til prisfesten, er delt ud til gadens folk. Foto: Privat
Reality Awards, hvor deltagerne i forskellige reality-programmer bliver hædret, og hvor der bliver festet igennem, er udskudt. De chips, deltagerne skulle have nydt til festen, er derfor blevet doneret til Mændenes Hjem.

Når der bliver holdt Reality Awards, bliver der festet igennem. Og en del af festen består i goodiebags til deltagerne.

I goodiebagsene skulle der i år have været små poser med Taffel Chips. Men fordi prisfesten er blevet udskudt, er Reality Awards brændt inde med 2000 poser Taffel Chips, der nærmede sig sidste salgsdato.

- I stedte for at smide 2000 poser chips ud, besluttede jeg mig for at pakke bilen og køre ud til nogen, der måske ikke lige har så mange penge til den slags, og forære dem chipsene, siger Kit Nielsen, der er stifter og ejer af Reality Awards.

Annonce

For mange til en Passat

Det med at pakke bilen blev dog til tre gange. Kit Nielsen kunne nemlig ikke have alle chipsene i sin VW Passat. Der kunne kun cirka være 650 poser af gangen i bilen.

Mændenes hjem fik omkring 400 poser chips.

- Og de blev allerede delt ud, imens vi var der. Det var super fint at se, og de sagde derinde, at chipsene nok skulle være væk, inden dagen var omme.

På Cafe Dugnad på Mændenes Hjem er Jeppe Brandt glad for chipsene, som straks blev delt ud til gadens folk. Han påpeger, at Kit Nielsen har gjort det rigtige - også ved at ringe, inden hun kom forbi med chipsene.

- Vi er glade for lige at blive spurgt, inden vi modtager donationer. Så er vi sikre på, vi kan bruge dem. Lige de her chipsposer er allesammen væk. Det er super fint, der er en, der har brugt sin tid til at tænke på gadens folk. Heldigvis får vi generelt rigtig mange donationer fra private og organisationer, siger han.

Annonce

Tankefuld realitychef

Ud over Mændenes Hjem her på Vesterbro, kørte Kit Nielsen blandt andet også forbi med chips til Mændenes Hjem i Valby, Kvindehjemmet Nørrebro, værestedet Hellebo i Valby og Holbæk Varmestue. Det gjorde stort indtryk på hende at møde både udsatte og ansatte de forskellige steder.

- Alligevel har dagen sat tingene i perspektiv. I min verden, når vi giver goodiebags med forskellige små gaver til deltagerne i Reality Awards-prisfesten, kan der være nogen, der ikke gider bruge tingene. Mange reality-deltagere lever med en overflod af gaver - de får så meget 'spons', at de kun vil have nogle bestemte mærker eller ikke en gang får brugt det, de får foræret. Der var det virkelig tankevækkende at se, hvordan de her chips virkelig vakte glæde, siger Kit Nielsen.

Kit Nielsen er fuldt ud klar over, at der findes socialt udsathed og dybe misbrugsproblemer i Danmark. Det var derfor, hun ville give de overskydende chips til værdigt trængende. Alligevel har hendes turne rundt til de forskellige organisationer berørt hende.


Mange reality-deltagere får så meget 'spons', at de kun vil have nogle bestemte mærker. Der var det virkelig tankevækkende at se, hvordan de her chips virkelig vakte glæde.

Kit Nielsen


- Jeg var helt chokeret over, hvor mange udsatte vi har i Danmark. Familier, der må hente gratis ting for at få en hyggeligt weekend, mennesker i så stor desperation de fixer på åben gade. Det gør jo indtryk. Det gør også indtryk, at der er så mange, der har viet deres liv til at hjælpe de her mennesker. Der er alt for mange, der har det virkelig svært. At mit awardshow er udskudt, er selvfølgelig irriterende. Men det gjorde mig ydmyg at blive konfronteret direkte med, at der er mange mennesker, der kæmper med dybe og eksistentielle problemer, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Annonce