Annonce
Byliv

Kom med på byvandring, nu hvor forsamlingsloftet er blevet hævet

Muligheden for at komme på byvandring og få historisk viden om Vesterbro og resten af byen, er blevet fordoblet, da forsamlingsloftet er blevet hævet fra fem til 10 personer. Foto: byvandring.nu

I coronatiden har det været en sikker form for adspredelse at gå med på en guidet byvanding. Og fordi forsamlingsforbuddet er blevet lempet, kan der nu gå 10 personer med i modsætning til de før fem. Det fejrer byvandring.nu, der byder på guidede ture blandt andet her på Vesterbro, med en række genåbningsture.

En tur, der har været uhyre populær og hele tiden har været udsolgt, er byvandring i Jernbanebyen på Otto Busses Vej. Området, der hidtil har været jernbaneområde, står overfor massiv byudvikling. Så det er med både lettelse og fornøjelse, at guiderne under Byvandring.nu mod betaling kan tage flere med på byvandring og få viden om Vesterbro og andre steder i byen.

- Lige turen i Otto Busses Vej-området er en historisk gennemgang af bygningerne i Jernbanebyen og hele området, hvor vi både kommer ind på de bevaringsværdige bygninger, de bevaringsværdige tæer og fortæller om, hvad der er foregået i området, siger vesterbroeren Thomas Warburg fra Byvandring.nu.

Vesterbro-turene kan også gå til Carlsberg, Kødbyen og Vestre Kirkegård. Der er i alt 10-12 guider i Byvandring.nu, der ledes af Paul Hartvigson. Du kan se udbuddet af ture her og resten af byen på byvandring.nu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Annonce