Annonce
Vesterbro

LEDER: Holder politikerne mon fast i de 8-11 hektar grønne arealer?

Hvad er vigtigt i det kommende byareal der både er blevet kaldt Jernbanebyen, Lille Vesterbro og Vestre Remisepark? FOTO: Arkiv

Annonce

Politikerne besluttede i forbindelse med ændringerne i kommuneplanen, at de ville sikre grønne arealer på godsbaneterrænet, der om lidt skal udvikles.

Det har længe været et brændende ønske fra Vesterbro Lokaludvalg, at man sikrede sig en minimumsgrænse for grønne arealer og det lykkedes at samle flertal på Rådhuset for en ændring af teksten.

Derfor blev det tilføjet, at der på Godsbaneterrænnet skal ’etableres en grøn struktur med en offentlig park, begrønnede byrym og grønne offentlig tilgængelige private friarealer i størrelsesordenen 8-11 hektar.’

Det er en vigtig prioritering for hele Vesterbros fremtid. For der er ikke flere tomme arealer på Vesterbro. Der kommer ikke flere store grønne arealer ud af den blå luft. Så det er sidste chance for at udvide den lille mængde grønne områder på Vesterbro.

Overborgmester Frank Jensen har sagt, at han vil have en fodboldbane på arealet.

Det vil en stor gruppe Vesterbroere anført af Vesterbro Lokaludvalg også. Men de vil have meget mere end det. De vil have et markant stykke grønt, som ikke bliver udstykket til nybyggeri. Fordi det er sidste chance for at udvide Vesterbros grønne arealer.

Det bliver spændende at se, hvordan resultatet bliver. For de grønne åndehuller giver nu engang færre grønne sedler på kistebunden.

Vi ses på Vesterbro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce