Annonce
Vesterbro

LEDER: LIV på den anden side af corona - og vi tyvstarter nu

- Foto: René Mølskov (arkiv)
Annonce

Der er ikke meget liv på Vesterbro for tiden. Så er det i hvert fald bag lukkede døre, eller to og to på gåtur i forårssolen, én på vej til supermarkedet, en enkelt løber på asfalten eller en træt far med barnevognen og junior, der skal sove til middag. Det er vel stort set dét, i disse corona-tider.

MEN DER KOMMER EN TID efter corona. En tid hvor vi rykker sammen igen, også fysisk. En tid hvor fællesskaberne og det daglige lokale liv igen vil blomstre, og hvor vi sammen skaber de små og store lokale mirakler, som vi kender dem. Alt det liv, der betyder noget for os tirsdag morgen og lørdag aften.

Det liv vil Vesterbro bladet til den tid være med til at skabe, dyrke, gøde og formidle. Sammen med hele Vesterbro. Det vil vi gøre under navnet VesterbroLIV. Et helt nyt univers på vesterbroLIV.dk og på Facebook ser derfor nu dagens lys og erstatter vores hidtidige minby.dk

I mange år har Vesterbro bladet først og fremmest været formidler af lokale nyheder, og været et samlingspunkt for det, der vil ske, det der er sket, og for det lokale handels- og erhvervsliv. Det vil vi også fremover. Men vi vil være meget mere end det.

vi vil gå forrest, når det lokale liv igen skabes ude i fællesskaberne efter corona. Vi vil med VesterbroLIV brede os og skabe aktiviteter og events der bringer folk sammen, have meget mere 'gå-i-byen-stof' til alle, flere der får spalteplads og ørenlyd med video-blogs, klummer og holdninger. Gode oplevelser vi deler med hinanden. Alt det der betyder noget og rører os, og alt det der skaber VesterbroLIV. Meget mere af det, sammen med det bedste af det, I kender fra os i forvejen.

Nu har vi tyvstartet og sat de yderste rammer for det VesterbroLIV vi sammen skal skabe. Så værsgo', Vesterbro; byd ind. Hvad er VesterbroLIV for jer? For dig? Hvad har du? Et tip, et godt råd, noget vi bør gøre, eller noget du kan gøre, for at skabe VesterbroLIV? Skriv til mig, eller giv mig et ring - så skaber vi VesterbroLIV sammen. Så er vi klar til LIV på den anden side af corona.

Hilsen Jesper Gisli, chefredaktør VesterbroLIV

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce