Annonce
Vesterbro

LEDER: Vi skal synge og løfte i flok

Annonce

Den gamle slager med at Istedgade overgiver sig aldrig, den bliver der stædigt holdt fast i mange steder på Vesterbro.

Det gør der af en grund. For sammenholdet er en unik gave, man ønsker at passe på.

Og på Vesterbro er der stadig en følelse af fællesskab og en følelse af, at man hurtigt kan blive kørt over ende, hvis man ikke passer på - og passer på hinanden.

Men fællesskabet står også over for sine udfordringer. Hvor mange oplever ikke, at folk se på deres små skærme i stedet for på hinanden?

Der er dog stadig masser af fællesskab og sammenhold. Gå bare ind på avisens facebook-side og se, hvordan opbakningen til FISKEN, vi skriver om i denne uge, bare eksploderer. De skal have et nyt sted at bo. Og jeg er sikker på, at vi sammen kan løse den udfordring. For det er ikke bare FISKENs egen udfordring. Det er vores alles udfordring. Fra de mange hundrede brugere til deres forældre. Og alle os, der forventer, at der findes tilbud til unge, der gerne vil rykke hurtigere i den rigtige retning. Derfor skal vi løfte i flok. Vi skal vise, at vi ligesom med Café Klare og Gang i Gaden kan gøre en forskel, hvis vi står sammen. Og løfter i flok.

Annonce

Sangfællesskab

I sidste uge fik Vesterbro Bladet foræret en sang af Vesterbroeren Louise Adrian. Jeg foreslog hende, at vi lagde den på facebook og staging-kbhlivdk.kinsta.cloud/vesterbro for at høre, om ikke der er en masse vesterbroere, der kan være med til at lege med musikken. Hvem ved, måske kan vi lave et Vesterbro-album?

Der er allerede kommet en del kommenaterer. Nogle ønsker at vi får redigeret Gud ud af teksten. Nogle mener, at vi allerede har 'Istedgade' af Peter Belli.

Jeg mener fortsat, at der er så meget potentiale og så store muligheder, at vi bliver nødt til at afprøve det. Hvem vil være med til at synge i kor? Eller lave et rock'et vers? Måske endda heavy? Eller jazzet? Meld jer på banen - gerne via vores facebook, alternativt på mail eller telefon til avisen.

Vi ses på Vesterbro.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Vesterbro-teatre får sparekniven

Annonce