Annonce
Kultur

Legendarisk dansk rockgruppe på scenen: Spiller 25 år gammelt mesterværk på Vesterbro

Det er 25 år siden de udgav albummet "Black Angel. Nu spiller Savage Rose med Annisette i front hele albummet i VEGA. Foto: Mette Mørk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Albummet "Black Angel" blev kåret som Årets Danske Rockudgivelse for 25 år siden. Nu spiller legendariske Savage Rose hele albummet i VEGA.
Annonce

Deres album "Black Angel" blev i 1996 kåret som Årets Danske Rockudgivelse og bandet modtog i 2007 Pionerprisen ved Årets Steppeulv.

Savage Rose er et af de mest kompromisløse danske bands, både hvad angår deres musik og deres politiske idealer. Mesterværket "Black Angel" fra 1995 solgte i mere end 100.000 eksemplarer og var bandets første engelsksprogede album siden 1970'erne.

Berlingskes anmelder kaldte stilen, som The Savage Rose har dyrket siden 1967 for "livsblues", og med Annisette stærkt i front både på vokal og personlighed er der altid lagt op til en festlig dans med livet.


Savage Rose er et af de mest kompromisløse danske bands, både hvad angår deres musik og deres politiske idealer.


Nu får du på Vesterbro mulighed for at opleve - eller genopbleve - Anissette i front for The Savage Rose, når de gæster VEGA og giver to koncerter, hvor de spiller hele albummet "Black Angel". Og mon ikke, der bliver plads til et par andre numre fra den imponerende og lange karriere også.

Savage Rose med Annisette i front. Foto: Mette Mørk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Mens der næppe er nogen, der kan få Annisette til at sidde ned, så må publikum på grund af situationen med Covid19 væbne sig med rokkende ben fra knæet og ned. Der er nemlig fortsat kun mulighed for at tilbyde siddekoncerter, for at leve op til kravene om plads og afstand, som VEGA skal efterleve.

The Savage Rose spiller på Vesterbro 31.10, hvor der allerede er udsolgt og så spiller de igen 01.11 klokken 20.00 (dørene åbner 19.00). Du kan finde billetter på www.vega.dk og tickermaster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Snuppet med 274 gram hash på Enghave Plads

Vesterbro

En snak om: At elske sig selv

Annonce