Annonce
Vesterbro

Lokaludvalg åbner for digitale borgermøder

Formand for Vesterbro Lokaludvalg, Thomas Egholm, der sammen med lokaludvalget står klar til at tage mod input og spørgsmål til udviklingen af Dybbølsbro. Foto: René Mølskov
Spørgsmål om IKEA-byggeriet, busterminalen eller cykeltrafikken på Dybbølsbro? Lokaludvalg på Vesterbro tager mod input på teamsmøde med hele bydelen.

Når der den 3. februar er digitalt borgermøde om den lokalplan, der blandt andet rummer IKEA-byggeriet ved Dybbølsbro er der kun mulighed for at deltage med skriftlige spørsgmål.

Har du spørgsmål eller en undren,  der kræver en større uddybning, så kan du allerede torsdag 28. januar deltage på et møde med Vesterbro Lokaludvalg.

- Det kan jo være, at man vil spørge ind til, hvordan facaden ender med at se ud? Hvad der egentlig skal være i hullet mellem IKEA og Cab Inn Dybbølsbro. Eller hvornår fjernbusterminalen er færdig og hvordan tingene egentlig passer sammen?, siger Thomas Egholm, formand for Vesterbro Lokaludvalg om baggrunden for det ekstra møde.

Annonce

Men det er også et mere åbent møde, hvor der vil være mulighed for mere generelle spørgsmål. Det kan være, du har brug for at tale med lokaludvalget om Enghave Plads? Om skolevejen ved Liva Weels Plads eller noget helt tredjde. Find link til mødet herunder:

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
IKEA

Næsager: IKEA vandt og København tabte

Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce