Annonce
Børn & Unge

Lokaludvalgsformand: Jeg vil da håbe, at det bare er en forglemmelse

Formand for Vesterbro Lokaludvalg, Thomas Egholm mener, at det må være en forglemmelse, at FISKEN ikke kom med på budget2021. Foto: René Mølskov
Annonce

Formanden for Vesterbro Lokaludvalg, Thomas Egholm, mener, at det må være en forglemmelse af politikerne på Rådhuset, at de ikke fik sat penge af til FISKEN.

- FISKEN bliver jo brugt i hele byen til at løfte problemstillinger, der ellers er svære at løfte. At de ikke er med på budgettet, må være en forglemmelse. Det vil jeg håbe, siger han.

Han forklarer, at det særligt i den kommende tid, hvor konsekvenserne af coronaen bidder sig fast, er vigtigt.

- Også for FISKENS unge brugere, bliver arbejdsmarkedet sværere at bide sig fast på under coronaen. Og vi ved bare, at FISKEN laver et stort stykke arbejde. Både på Vesterbro og i hele byen for at få unge i arbejde. Oven i købet nogle af de unge, der nogen gange skal tages lidt ekstra hånd om.

Han mener, det er afgørende, at der findes en længere finansieringsform end år til år, som det ser ud lige nu.

- Der ligger jo også en stor arbejdsindsats for sociale tilbud som FISKEN i at søge pengene. Derfor er det en god ide at spare dem for det arbejde. Det betyder, at man får meget mere kerneydelse ud af pengene. Og man bør sikre sig, at der er en økonomisk sikkerhed for de steder, der har så stor betydning for byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikonisk bygning

Forening med overskudsmad til socialt udsatte får lov at blive: Den ikoniske bygnings fremtid er uafklaret

Vesterbro

En snak om: At elske sig selv

Debat

Hvilken fremtid venter Fisketorvet?

Annonce