Annonce
Vesterbro

Lyset skal til helt ned til Hovedbanen: Hjælp med at skaffe julelys i vintermørket

Istedgade, Hovedbanegården. Foto: René Mølskov
Annonce

Det er ganske få, men stærke ildsjæle, der indtil nu har båret faklen og tændt julelysene i Istedgade.

Men hvis det skal lykkes at gøre en drøm til virkelighed, skal hele Vesterbro stå sammen. Ellers kommer lysene aldrig til at strække sig helt fra Enghave Plads til Hovedbanen.

- Der er mange på facebook, der skriver, at det var bedre i gamle dage, hvor der var masser af gran og engle. Men er dyrt, og kun hvis der er flere, der bakker op om det, kan vi få ført julelysene hele vejen ned til Hovedbanegården. Og kun hvis endn flere støtter julebelysningen, kan vi få stjerner eller lignende, siger Anja Anna Nielsen fra den nystiftede Istedgade Handelsstandsforening, der står bag julebelysningen i Istedgade.

Julelysene er netop sat op og i år er der ikke blevet udvidet. Lysene bliver som sidste år sat op fra Enghave Plads til A-H Cykler ved Eskildsgade.

Men drømmen er, at nå forbi Mændenes Hjem og til hovedbanegården. For hvorfor skal der ikke være julelys i den ende af Istedgade? Men det kræver opbakning.

Vesterbro Bladet har lovet at bakke op. Lad os gøre det til en fælles mission at skabe en julebelysning, der varmer hjerter, spreder smil og samler Vesterbro fra den ene til den anden ende af Istedgade. Skriv til avisen med gode ideer på: rene@vesterbroliv.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Vesterbro

Ingen skøjtebane på Vesterbro i år

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce