Annonce
Vesterbro

Mikkeler By BÜLOW? Vesterbros ølkonge og lakrids-direktøren er gået sammen om helt ny 'øl-lakrids'.

Mikkelers Mikkel Borg Bjergsø (th) lancerer fredag en ny lakrids-øl i samarbejde med LAKRIDS BY BÛLOWs Johan Bülow. Arkivfoto: René Mølskov
Vesterbros egen Mikkeler er gået sammen med LAKRIDS BY BÜLOW og hele Vesterbro er inviteret på smagsprøve i Kødbyen på fredag.
Annonce

På fredag støder Mikkeler og LAKRIDS BY BÜLOW sammen i Kødbyen på Vesterbro. Det sker, når de præsenterer deres nye øl-lakrids

- Vi har begge succes med hvert vores produkt, som jo matcher hinanden ret godt, og vi har gennem de seneste år udvekslet erfaringer vedrørende vores forretninger. Særligt igennem den seneste tid, hvor vi har været usædvanligt udfordret på grund af corona-krisen, har vi hjulpet hinanden. Derfor var det også ret oplagt at prøve at lave noget sjovt sammen, siger Mikkel Borg Bjergsø, grundlægger og administrerende direktør i Mikkeller i en pressemeddelelse.

På fredag 11. september co-hoster Mikkeller og LAKRIDS BY BÜLOW et event i Mikkellers butik General Store i Kødbyen, Vesterbro, hvor man kan smage den nye lakridsøl.

Opskriften har de arbejdet sig frem til gennem flere eksperimenter og besøg hos hinanden.

Bjergsø lagde ud med at besøge LAKRIDS BY BÜLOW’s laboratorium og smagte en masse forskellig lakrids. De forsøgte at tilsætte Mikkellers imperial stout ’Black’ til lakridsen, men noterne i den kraftige øl lå for tæt op ad lakridssmagen til at slå igennem.

De prøvede også at kombinere lakrids med en humlet IPA og forsøgte med syrlige, spontangærede øl.

Valget faldt til sidste på den alkoholfrie hindbær-øl ’Limbo Raspberry’ og de har lavet en slow cooked lakrids med hindbær-øl drageret i en chokolade med let røgede noter fra Mikkellers chokolade brand Bean Geeks.

“Samarbejdet med Mikkeller er essensen af den entreprenante mulighed for hurtigt og fleksibelt at arbejde med andre, som er de bedste på deres område, til at skabe nyt. Vi udfordrer og leger hele tiden med rammerne for, hvordan lakrids kan smage, hvilket denne specialiserede lakrids er et godt eksempel på. Vi har taget udgangspunkt i vores eget DNA og tilført en ny smagsdimension, der er meget interessant," siger Johan Bülow, kreativ direktør i LAKRIDS BY BÜLOW i pressemeddelelsen.

Du kan besøge Mikkeller General Store fredag 11. september fra klokken 15 til 20, hvor der er smagsprøver, øl og musik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Corona

Filmskabere: Sådan husker vi Corona-tiden

Klumme

Gorlubb Piercing fejrer 25 år på Vesterbro

Annonce