Annonce
Vesterbro

MUVE og Squash får pengeindsprøjtning

Vesterbro Musikforening bidrager aktivt i foreningslivet og derudover giver de en masse til det kulturelle liv. Både, da de bidrog med et indslag i årets Vesterbro-julekalender og da de stillede musikere til rådighed under Copenhagen Jazzfestival i 2019. Arkivfoto: René Mølskov
Både MUVE og Københavns Squash Klub på Vesterbro har fået penge fra en ekstraordinær klubhuspulje til at forbedre rammerne for deres Vesterbro-aktiviteter.

Lige nu er der stille i foreningslivet på Vesterbro. Men der er alligevel godt nyt for to af de lokale foreninger.

Musikforeningen Vesterbro (MUVE) og Københavns Squash Klub har nemlig fået en ekstra pose penge fra en pulje til renoveringsprojekter og om- og tilbygninger.

- Som et lyspunkt i en svær tid glæder det mig, at Musikforeningen Vesterbro og Københavns Squash Klub på Vesterbro har fået støtte fra den ekstraordinære klubhuspulje, lyder det i pressemeddelelsen fra kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Annonce

Mulighed for at give penge til projekterne kom, da anlægsloftet blev fjernet i 2020. Og det kommer nu en række foreninger til gode.

- Det er vigtigt, at der også er et aktivt forenings- og fritidsliv for børn og unge også på Vesterbro på den anden side af pandemien, siger Franciska Rosenkilde.

Her er pengene

Fjernelsen af anlægsloftet 2020 gjorde det muligt for Kultur- og Fritidsudvalget at igangsætte en ekstraordinær klubhuspulje i år 2020.

Det åbnede for, at en række renoveringsprojekter og mindre om- og tilbygninger kunne realiseres i 2020.

23 projekter er nu realiseret på den baggrund.

Samlet set har klubberne modtaget 8,4 millioner i støtte til projekterne.

I alt har 23 foreninger og klubber modtaget støtte fra den ekstraordinære klubhuspulje. Der er uddelt i alt 8,4 millioner kroner.

På Vesterbro har Musikforeningen Vesterbro og Københavns Squash Klub fået penge.

_

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Politiet efterlyser 33-årig mand efter fængselsflugt

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Vesterbro

Erstatter Gasværksvejens Skole: Ny skole klar til skolestart 2024

Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Mest læste

Seneste nyt

Annonce