Annonce
Byliv

Nærvær lukker på Værndedamsvej - men satser på Vesterbro

Vinbaren Nærvær på Værnedamsvej lukker. I stedet åbner de i nye lokaler til foråret. PR-foto
Vinbaren Nærvær på Værnedamsvej er som alle andre barer og restaruranter lukket frem til 3. januar. Men Nærvær har valgt ikke at slå dørene på Værnedamsvej op igen.
Annonce

Sidste omgang er blevet skænket på vinbaren Nærvær på Værnedamsvej. Det skete i forbindelse med corona-nedlukningen i december, der indtil videre varer frem til 3. januar. Men Nærvær oplyser, at de ikke genåbner på Værnedamsvej.

- Vi har været meget glade for vores vinbar på Værnedamsvej. Bygningen står dog over for en omfattende renovering, der kommer til at strække sig over to år, og derfor har det hele tiden været meningen, at vi ville lukke stedet til januar. Nu sker det så bare lidt før tid med nedlukningen af alle restauranter og barer, fortæller indehaver af Nærvær Finn Paulsen i en pressemeddelelse.

Men de har ikke opgivet Vesterbro. I stedet har de købt et lokale i Kødbyen, hvor en ny version af Nærvær åbner.Når vi er på den anden side af nedlukning og corona-restriktioner vil vi åbne en ny cocktail- og vinbar i NÆRVÆR’s ånd med tid og plads til at nyde hinandens selskab og få en tiltrængt pause fra hverdagen.

Finn Paulsen, indehaver af Nærvær- Når vi er på den anden side af nedlukning og corona-restriktioner vil vi åbne en ny cocktail- og vinbar i NÆRVÆR’s ånd med tid og plads til at nyde hinandens selskab og få en tiltrængt pause fra hverdagen. På det nye sted bliver der fokus på kvalitet og service, ligesom NÆRVÆR allerede er kendt for i dag, siger Finn Paulsen.

Ombygningen begynder i 2021 og det er tanken at den nye cocktail- og vinbar åbner 1. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Nytårshilsen

Mere frihed til naturen i 2021

Annonce