Annonce
Trafik

Nu sætter kommunen ind: Vesterbros børn skal kunne gå trygt i skole

Kommunen øger trafiksikkerheden for Vesterbros børn. Arkivfoto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Skråparkeringer, manglende bump og vejarbejde, det er bare nogle af de problemer Vesterbro står overfor, når det drejer sig om børns færden på Vesterbros gader.

Teknik- og Miljøforvaltningen er i gang med at lave en tryghedskortlægning af børns gang og cykling til skole og fritidstilbud på Vesterbro. Planen er at lave en mere målrettet indsats for at forbedre børns muligheder for, sikkert at kunne færdes rundt på Vesterbros gang- og cykelstier.

Fagudvalget har diskuteret indholdet i undersøgelsen, som vil blive diskuteret ved lokaludvalgsmødet onsdag 17. marts 2021. Vesterbro og Kgs. Enghave lokaludvalg skal give deres input til undersøgelsen for Vesterbro til Teknik- og miljøforvaltningen senest 1. april.

Annonce

Særligt i fokus

Lokaludvalget har især fokus på områder og steder i bydelen, hvor de allerede er klar over de trafikale udfordringer der er for børn og unge, udfordringer som ikke allerede fremgår af kortene.

Gennem en spørgeskemaundersøgelse, har mange forældre og elever har været med til at udpege, hvor de mener det er utrygt at færdes, hvad enten man er gående eller på cykel. Lokaludvalget vil supplere med kommentarer til forældre og elevers udpegning af utrygge steder.

Derudover er der også særlig fokus på planlagte eller ønskede indsatser i forbindelse med børns bevægelse til skole og fritid i bydelen. Her skal de se på, hvor det giver mening at forbedre og måske endda i nogle tilfælde forny.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Annonce