Annonce
Vesterbro

Ny Designa-butik på Gl. Kongevej

Administrerende direktør Erik Høj ser frem til at butikken åbner i maj. Foto: PR
Annonce

bolig: Da Designa køkkenkæden i februar fik nye ejere, blev det startskuddet til en ny vækststrategi med fokus på at gøre kæden til landets mest attraktive netværk af selvstændige køkkenforhandlere.

Centralt i strategien er en saltvandsindsprøjtning til hele butiksnettet, hvor især tilstedeværelsen i storbyerne spiller en væsentlig rolle.

Nu tager virksomheden et stort skridt mod at indfri denne ambition, da man netop har sikret sig en af hovedstadens bedste placeringer med et lokale på godt 500 kvadratmeter beliggende ved Gammel Kongevel på adressen Ved Vesterport 6 i København.

»Vi er i fuld gang med at eksekvere på vores offensive vækststrategi, og det er et meget vigtigt skridt for os, at vi nu har sikret os en af Københavns formentligt bedste placeringer for en køkkenbutik, siger administrerende direktør, Erik Høj og fortsætter:

»Vi kommer til at råde over godt 500 kvadratmeter, og udover at blive indrettet med masser af inspirerende udstillinger for private køkkenkunder, bliver butikken også centralt omdrejningspunkt for projektsalg i region hovedstaden, siger direktøren, der netop har sat sin underskrift på lejemålet.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal i spidsen for den ny flagship butik.

Designa er gået i gang med at designe, tegne og indrette butikken, som efter planen er klar til at tage imod kunder i maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce