Annonce
BYUDVIKLING

Nyt byggeprojekt i Postbyen: - Den sidste brik er faldet på plads

Sådan kommer det nye byggeri til at se ud. Illustration: Postbyen
DSB Ejendomsudvikling og Danica Pension vil sammen udvikle Carsten Niebuhrs Gade 10, som udgør ca. 25.000 etagemeter byggeri. Området kommer til at binde en sløjfe på Postbyen.

- Det er den sidste brik, der er faldet på plads, og vi er overbeviste om, at den nye, grønne og centrale bydel kommer til at være et stort aktiv for både København og pensionsopsparerne.

Sådan siger Robert Nellemann, der er ejendomsudviklingsdirektør i Danica Pension i en pressemeddelelse.

'Den sidste brik' henviser til den aftale, som Danica Pension og DSB netop har indgået. Danica Pension køber sig ind i området på Carsten Niebuhrs Gade 10, der dermed bliver en del af den kommende bydel, Postbyen.

- Vi er meget glade for denne handel med vores nye partner, fordi vi nu sammen med DSB kan gøre Postbyen komplet, siger Robert Nellemann.

Annonce

Plads til alle

Det har været særligt vigtigt for både DSB og Danica Pension, at der i det nye område centralt i København bliver plads til alle.

- Det bliver et levende byområde med studieboliger, familieboliger, almene boliger og forhåbentligt seniorboliger samt et dynamisk erhvervsliv. Det mener vi er social bæredygtighed. Området kommer til at være levende både om dagen og aftenen, og vi ser frem til at åbne bydelen for alle, siger Robert Nellemann.


Det bliver et levende byområde med studieboliger, familieboliger, almene boliger og forhåbentligt seniorboliger samt et dynamisk erhvervsliv.

Robert Nellemann


DSB ser frem til at bidrage til Postbyen, der åbner et glemt område i København for alle.

- Projektet vil, når man kommer fra syd, blive starten på et helt nyt grønt strøg langs banegraven ved Københavns Hovedbanegård. Her vil man kunne spadsere en tur, mens man vil kunne nyde områdets arkitektur og observere togtrafikken. Det vil indbyde ikke kun beboere i området, men alle københavnere og turister til et besøg, siger adm. direktør i DSB Ejendomsudvkling Søren Beck-Heede.

Byggeriet forventes at gå i gang i 2024 og stå færdig tre år senere.

Carsten Niebuhrs Gade 10

Det samlede areal af Carsten Niebuhrs Gade 10 er ca. 25.000 kvadratmeter. Dertil planlægges ca. 3.500 kvadratmeter kælderareal.

Området kommer til at huse almene boliger, studieboliger, udlejningsboliger samt liberale erhverv.

Almene boliger forventes at udgøre ca. 7.500 kvadratmeter. Studieboliger forventes at udgøre ca. 6.500 kvadratmeter.

Byrum og offentlige pladser kommer til at udgøre ca. 3.400 kvadratmeter.

Området kommer til at være bilfrit.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Annonce