Annonce
Politi

Politiet fører tilsyn på Fisketorvet: Krav om afstand skal overholdes

I efterårsferien førte Københavns Politi tilsyn med blandt andet Fisketorvet for at sikre, at afstandskravene blev overholdt. Foto: Københavns Politi
Politiet holder et fortsat fokus på at retningslinjerne omkring covid-19 overholdes og i efterårsferien rettede de blikket mod Fisketorvet, der sædvandligvis har mange besøgende i ferierne.
Annonce

I efterårsferien foretog de lokale Vesterbrobetjente ekstra tilsyn med blandt andet Fisketorvet, for at sørge for, at retningslinjerne som følge af covid-19 bliver efterlevet, og at der ikke samles for mange mennesker.


Vi ved af erfaring, at byens storcentre er populære i efterårsferien, hvor vejret viser sig fra den lidt køligere side. Derfor har vi i denne uge fokus på at sikre, at retningslinjerne her bliver overholdt.

Rud Ellegaard, nærpolitibetjent på Vesterbro


- Vi ved af erfaring, at byens storcentre er populære i efterårsferien, hvor vejret viser sig fra den lidt køligere side. Derfor har vi i denne uge fokus på at sikre, at retningslinjerne her bliver overholdt, siger nærpolitibetjent Rud Ellegaard og fortsætter:

-Vi har heldigvis ikke haft noget at udsætte på centrene i denne forbindelse.

Der er opsat håndsprit ved samtlige indgange, og politiet anbefaler, at man bruger det, ligesom at man fortsat skal huske afstand. Foto: Københavns Politi

På Fisketorvet er der opsat håndsprit ved alle indgange, elevatorer og vejviserskærme, der er ekstra rengøringsindsats og uddannede ekstravagter, der holder øje med at retningslinjerne bliver overholdt.

Men det er alligevel vigtigt, at de besøgende i et storcentre – ligesom i resten af byen – husker at holde god afstand til andre, og følge skiltningen, understreger Københavns Politi

Foruden storcentrene holder nærpolitiet og politets patruljer også ekstra øje med restauranter, caféer, motionscentre og butikker, for at sikre, at retningslinjerne i forbindelse med Covid-19 overholdes.

Der er opsat håndsprit ved samtlige indgange, og politiet anbefaler, at man bruger det, ligesom at man fortsat skal huske afstand. Foto: Københavns Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Respekt for frontpersonalet

Vesterbro

En snak om: Taler Gud nudansk?

Annonce