Annonce
Livsstil

Så luksuriøse er de nye bade i Carlsberg Byen

Man kan opleve AIRE Ancient Baths i diverse storbyer verden over - nu også i København.  Foto: AIRE Ancient Baths
Annonce

Nu har du muligheden for en unik, anderledes og ikke mindst luksuriøs oplevelse i Carlsberg Byen. AIRE Ancient Baths åbner nemlig op for termiske bade og massager, hvor en rolig atmosfære er omdrejningspunktet.


Den gamle Carlsberg fabrik er et fantastisk, ikonisk sted midt i byen, hvor vi mener, den perfekte AIRE oplevelse kan skabes

Amadeo Serra, CEO for AIRE Ancient Baths


Oplevelsen tilbydes i samme ikoniske bygning som Hotel Ottilia og er inspireret af romerne og grækernes oprindelige kursteder. Det var netop i Romerriget, hvor man søgte ro, afslapning og nydelse i ekstravagente badehuse - og det er det samme, du kan forvente med en tur forbi AIRE Ancient Baths.

Sanserne og en pause fra den travle hverdag er i fokus; du kan blandt andet flyde i en saltvandspool, nyde det intensiverede dampbad eller forkæle dine muskler med en signaturmassage.

- Vi tog beslutningen om at åbne en ny AIRE i København, da København er en af de førende byer i verden og især i Europa. Byen er en hub i Skandinavien, åben, venlig og med en høj livskvalitet. Hygge definerer livsstilen, og den gamle Carlsberg fabrik er et fantastisk, ikonisk sted midt i byen, hvor vi mener, den perfekte AIRE oplevelse kan skabes, pointerer Amadeo Serra, CEO for AIRE Ancient Baths, i en pressemeddelelse.

For yderligere information tilgå følgende link: https://beaire.com/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Corona

Filmskabere: Sådan husker vi Corona-tiden

Klumme

Gorlubb Piercing fejrer 25 år på Vesterbro

Annonce