Annonce
Debat

Saglig kritik er altså ikke “fordomme og racistisk”

Finn Rudaizky, Dansk Folkeparti, Borgerrepræsentationen, vil have etableret den forsømte udvidede høring. Foto: Steen Brogaard

Læserbrev: Lars Vestergaard, kandidat for Dansk Folkeparti i Borgerrepræsentationen, gør sagligt opmærksom på, at Enhedslistens borgmester Ninna Hedeager Olsen, har kastet byen ud i endnu en skandale, ved en mere end tvivlsom håndtering af kommende totalt trafikkaos på Vesterbro.

Det er sket uden borgermøde, uden reel høring og med kun 17 planlagte P-pladser til et muslimsk forsamlingshus med plads til 800 personer. Stedet er Amerikavej.

At kritisere en sådan talentløs planlægning kalder Frie Grønne’s Niko Grunfeld for “fordomme og racistisk”.


Det er hykleri, så det basker, at Niko fører sig frem som både hellig og grøn

Finn Rudaizky, Dansk Folkeparti


Dermed nåede vi vist bunden i den begyndende valgkamp. Grunfeld vælger et usædvanligt hårdt personangreb, men “glemmer” helt at forholde sig til, hvad pokker sagen drejer sig om.

Områdets beboere klager over manglende trafikplanlægning, det interesserer ikke Grunfeld. Men, det interesserer Dansk Folkeparti.

Derfor må vi nu få etableret den forsømte udvidede høring, mens de Frie Grønne slet ikke protesterer over mindre grønt og mere forurening i området. Det er hykleri, så det basker, at Niko fører sig frem som både hellig og grøn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Verden begynder for enden af Istedgade

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce