Annonce
Vesterbro

Siciliansk familie udvider pizzaimperiet til Vesterbro

Angelo Zirafi er familieoverhoved i den sicilianske familie, der står bag Pizza Hytten, der er åbnet på Vesterbro. PR-Foto: Michael Køge.
Efter 25 år med eget familie-pizzaria i Syditalien tog Angelo Zirafi og hans familie en bid af det syditalienske med til Danmark. Nu åbner Pizza Hytten på Vesterbro.

Fra 14. januar serverer Pizza Hytten sicilianske smagsoplevelser og sydlandsk stemning på Tapperitorvet 1 på Vesterbro.

Hvad der for Angelo Zirafi ifølge pressemeddelelsen begyndte med en enkelt pizzarestaurant er på få år endt med et pizzaimperium, der i dag indtager Vesterbro.

Men kan den så nået, den jysk-sicilianske pizza? I hvertfald blev den allerede i sit første leveår kåret som leverandør af Århus Bedste Pizza 2019.

Annonce

I hele 25 år havde den sicilianske familie en pizzarestaurant i det sydlige Italien før de bragte deres opskrifter med til Danmark for at servere en bid af Sicilien i det nordeuropæiske.

- Nogle af hemmelighederne er en dej, der har hævet i op til 72 timer, et righoldigt udvalg af italienske råvarer og bagningen, som foregår i en stenovn med levende ild, siger Angelo Zirafi, der er ansvarlig for driften af Pizza Hytten i en pressemeddelse.

Det er gået stærkt for den italienske forretning, der i løbet af bare et års tid er vokset fra en enkelt restaurant til foruden den nye på Vesterbro også har syv restauranter i Århus, to i Aalborg og restauranter i både Randers, Kolding og Horsens.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce