Annonce
Enghave Plads

Skodbevægelse på Enghave Plads: Det er oprydningstid

Det nye 'skodrør' på Enghave Plads er blevet mødt positivitet. André Drachmann roser det åbenlyse rør, fordi man så nemt får øje på det. Foto: René Mølskov
Annonce

Der er for nylig kommet et rigtig skodrør op på Enghave Plads. Det skal minde rygerne om, at skodder ikke hører til på jorden, men i aksebægre eller 'skodrør', som det, der står ved metronedgangen på Enghave Plads.

Det er miljøorganisationen "Skodbevægelsen", der står bag røret. Og det bliver taget godt imod.

- Det er en rigtig god idé. Jeg så det med det samme, vi kom gående, og sagde til min kæreste, at vi skal have skodderne deri, siger André Drachmann.


- Det er en rigtig god idé. Jeg så det med det samme, vi kom gående, og sagde til min kæreste, at vi skal have skodderne deri.

André Drachmann


Det nye 'skodrør' på Enghave Plads er blevet mødt positivitet og tusindvis af skodder er allerede smidt i. Foto: René Mølskov

Og de er langt fra de eneste. Den anden dag delte to vesterbro-helte billeder fra deres skod-indsamling på Sønder Boulevard. Alexandra og hendes mor Anette samlede 2200 cigaretskodder på bare en halv time. De mange skodder blev også lagt i skodrøret på Enghave Plads.

https://www.facebook.com/groups/detskerpaavesterbro/permalink/2999647533497535
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Byvandring

Byvandring med Onkel Danny-kender

112

Vendte ryggen til - så var cyklen væk

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce