Annonce
Debat

Skræmmekampagne: I Enhedslisten spiser de børn

Astrid Aller (SF) fra Borgerrepræsentationen hilser debat om Lynetteholmen velkommen, men opfordrer Enhedslisten til at få styr på fakta. Foto: Steen Brogaard
Annonce

Læserbrev: Overskriften passer selvfølgelig ikke – men jeg ville forsøge at være lige så tæt på sandheden, som Enhedslisten Vesterbro er i deres plakat om Lynetteholmen. I plakaten, som de i januar har hængt op overalt på Vesterbro, skriver de, at Lynetteholm vil betyde 720 ekstra lastbiler dagligt på Vesterbro og meget mere biltrafik i bydelen.

Der lyder slemt, og hvis jeg var vesterbroer ville det også drive mig til at være imod Lynetteholmen. Problemet er, at informationerne er det pure opspind.


Det er helt fair at være modstander af et projekt og lave en kampagne for, at det ikke skal gennemføres. Men uanset ens synspunkt, så skylder man københavnerne at køre kampagne baseret på sandheden.

Astrid Aller (SF)


I de officielle faktaark om Lynetteholmen anslås det, at der er tale om 350 lastbiler med jord, der fremover vil skulle køre til Lynetteholmen. Det er 350 lastbiler fordelt ud over hele byen, og det er lastbiler, der skulle køre uanset om Lynetteholmen bygges, fordi de skal deponere jord, der er opgravet i København. Det er heller ikke korrekt, at Vesterbro kan se frem til mere biltrafik. I analyserne af en mulig Østlig Ringvej anslås det, at bydelen får mindre biltrafik selv uden den trafiksanering, vi har aftalt at lave for yderligere at begrænse biltrafikken. Enhedslisten Vesterbros skræmmebillede er dermed meget lidt i tråd med virkeligheden.

Det er helt fair at være modstander af et projekt og lave en kampagne for, at det ikke skal gennemføres. Men uanset ens synspunkt, så skylder man københavnerne at køre kampagne baseret på sandheden. Borgerne på Vesterbro skal have lov til at danne deres holdning til Lynetteholm ud fra fakta, ikke ud fra falske skræmmebilleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce