Annonce
Ungeliv

Støt op om Pigegruppen i Haderslevgade: Nu søsætter de eget loppemarked

Pigegruppen i Haderslevgade holder loppemarked lørdag 19. september fra klokken 10-14. Der er masser af fedt tøj, sko, tasker og bælter. Til alle aldre og køn. Overskuddet fra loppemarkedet skal give pigerne mulighed for at rejse til Island. Foto: René Mølskov
Pigegruppen i Haderslevgade drømmer om en tur til Island for at ride på islandske heste. De kæmper derfor for at skaffe penge til turen og lørdag holder de loppemarked i Haderslevgade.
Annonce

Det summer af liv, snak og musik ud gennem dørene på Haderslevgade. Den lyserøde sky i vinduet omkranser teksten "Pigegruppen".

Det er et Socialforvaltningens gruppetilbud til piger, der lever udsatte liv og i Pigegruppen hænger pigerne ud.  De laver mad og spiser sammen. De får nye erfaringer med at blive en del af et udviklende fællesskab. Og så er en stor del af Pigegruppen projektmageri. Derfor arbejder de lige nu med drømmen om en nærtstående rejse til Island.

- Vi kan rigtig godt lide at ride, og vi har flere gange været rundt på Sjælland og ride på islandske heste. Derfor tænkte vi, at det kunne være rigtig sjovt at komme til Island og ride på islandske heste, fortæller Ebyan, der ligesom Yaqen og Laila har været en del af pigegruppen de sidste to-tre år.

Sammen har de været på ture til Jylland og de har også rejst til Sverige. Men drømmen er, at Vesterbro bakker dem op til loppemarkedet lørdag 19. september og dermed hjælper med at sende dem hen over Nordsøen og ud til østaten i Atlanterhavet.

For at skaffe de sidste penge til rejsen for i alt 10 piger har de i længere tids samlet tøj ind til det kommende loppemarked. Det er både tøj, sko, tasker og bælter. Og der er både tøj til børn, drenge og piger, tøj til unge og tøj til voksne.


Det må ikke være alt for dyrt, det er jo genbrug. Så det skal være en fair pris. Men vi skal også gerne tjene penge til turen til Island. Vi håber meget, at vi kan samle det resterende beløb ind, så vi kan komme ud og rejse.

Yaqen, Pigegruppen i Haderslevgade


- Det må ikke være alt for dyrt, det er jo genbrug. Så det skal være en fair pris. Men vi skal også gerne tjene penge til turen til Island. Vi håber meget, at vi kan samle det resterende beløb ind, så vi kan komme ud og rejse, siger Yaqen og Laila tilføjer at:

- Det er planen, at vi skal rejse i efterårsferien, hvis det går godt.

Tag ned og besøg loppemarkedet, find et par nye brugte sko, en taske eller et helt nyt outfit til den næste fest. Det er lørdag 19. september fra klokken 10-14. Adressen er Haderslevgade 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Byvandring

Byvandring med Onkel Danny-kender

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce