Annonce
Vesterbro

Staycation: Nu kan du lære at lave dumplings på Vesterbro

Hos Hot Pot Republic har de staycation workshop
Annonce

Den populære spise 'dumplings' har taget København med storm. Og nu kan du få et madkursus i at lave dem hos Hot Pot Republic på Vesterbrogade.

Fordi sommeren på grund af corona er noget anderledes end normalt, har mange lokale forretninger taget initiativ til, at ferien ikke skal blive kedelig af den grund. Hot Pot Republic holder staycation dumpling workshop søndag 26. juli fra klokken 12.30 til 15.30. Her kan du lære at lave friske, velsmagende dumplings - både vegetarisk og med kød - med autentiske opskrifter og eksperter, der får dig til at føle, at du er i Chengdus gader helt uden at tage et fly.

Den kinesiske dumpling ekspert vil lære dig at lave dumpling med varer fra danske supermarkeder, lære dig to forskellige opskrifter, den rette foldeteknik, samt hvordan du steger og koger dem.

En billet koster 385 kroner og kan købes på madbillet.dk.

Prisen inkluderer alle råvarer og kurset. Hver person vil cirka lave 20-30 dumplings, som man er velkommen til at tage med hjem og dele med sine kære.

Der er begrænsede antal billetter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

En unik perle fylder fem

Rooftop-art

Du så mig godt - på Rooftop

Vesterbro

Vil du lave hækleklub eller politisk debat i Café Sonja? Endnu flere frivillige skal give liv til nye meningsfulde fællesskaber

Vesterbro

Byttebikserier ved Ruben og Bobby

Vesterbro

Bliv gift i et snuptag

Indre By

Skal du være tivoli-garder?

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Annonce