Annonce
Klumme

Szhirley er et frisk pust til Vesterbro

Foto: Mads Møller
Annonce

Når jeg skriver Szhirley, tænker de fleste nok sangerinde. Men på Szhirleys CV står der også skuespillerinde, konferencier, tegnefilmsdubber. Medvirkende i TV-programmet Toppen af Poppen. Sangcoach og TV-værtinde ved børne MGP 2013. Soundtrack duet med blandt andet Jonas Winge Leisner i Susanne Bier- filmen `Den eneste Ene`, med en stadig populær sang som `Don`t Look For Love` fra 1999. Medvirkende i diverse musicals. Singer-songwriter med en stemme der leder tankerne hen på R&B sangerinden Anita Baker. Begge med cremede lækre soulvokaler. Sade er dog Szhirleys yndlingssangerinde hun første gang hørte i Los Angeles på besøg hos sin mors fætter.

Et surprice sangindslag produceret af flyselskabet SAS for passagerer på vej til Geneve, er det også blevet til. Szhirley fortæller at hun altid gerne har villet være stewardesse. Og jeg ville bestemt gerne have arbejdet med Szhirley i den kabine. Hun er et friskt pust til lands, til vands og i luften.

Szhirley var også engang kendt for at være kæreste med forsangeren fra bandet Den Gale Pose, Jesper Dahl bedre kendt som Jokeren. Hvor hun var kvindeligt sangmedlem. Det er længe siden, men de to er forblevet gode venner.

Szhirley er forfatter og har udgivet bogen `Charlie på Musiklejr` fra forlaget Gyldendal. Szhirley har lidt svært ved at omtale sig som forfatter. Hun er faktisk et ret ydmygt og ikke mindst sympatisk menneske.

Foto: Mads Møller

Hun har boet på Vesterbro siden 2003, har to børn, hund og er gift med musikproduceren Mads Møller.

Hun har boet i alle brokvarterne, men som hun siger, ` Alle broerne har sin charme, men Vesterbro har mit hjerte`

I august 2020 åbnede Szhirley sit showroom ´Dropps by Szhirley´ i Viktoriagade 3 midt i en Coronatid. Hvor man via hendes hjemmeside blandt andet kan købe smykker solbriller og andet godt til enhver kvinde, der elsker at pynte sig. Et lækkert indrettet lokale hun også deler med sin gode veninde Irina Olsen. Irina Olsen er også forfatter og sælger egne skønhedsprodukter og blandt andet kendt for diverse realityprogrammer. De to mødte hinanden over børnehave-og vuggestuesnak på Vesterbro, når ungerne skulle hentes og da Irina Olsen også boede på Vesterbro. I dag deler de showroom og venskab. Til trods for corona situationen går det godt med salget via Szhirleys hjemmeside.

Der er også noget Los Angeles, Venice Beach og Manhattan energi over Szhirley i showroomet. Det giver en fornemmelse af mine gode minder fra den amerikanske øst-og vestkyst. Et flot indrettet lokale med en varm belysning på endnu en nedlukket corona-dag i februar. Szhirley selv er et powerhouse af gode energier og går op i tal: `Nærmest som Rain Man selv i filmen Rain Man`, siger Szhirley med sin smittende latter. Og hendes navn har også undergået numerologi, der har tilføjet gode forandringer i livet med mere gåpåmod, fandenivolskhed og handling.

Da Szhirley var lille ville hun være skraldemand, for at være på forkant med at finde skatte i folks affald.

At nogle af hendes solbrilledesign `Szhades` er lavet på affaldsprodukter for eksempel fra havet, udformet i det flotteste hotteste solbrillestel er på en måde a work dream come true. Og jeg ender da med at købe et par solbriller med stel af havaffald, jeg længelsfuldt har kigget på under samtalen med Szhirley. Sortimentet har små priser i forhold til ret lækkert design og kvalitet.

Szhirley donerer til godgørende formål ved salg : `En lille forskel er bedre end ingen forskel` siger Szhirley. Så det kan godt være at Vesterbro har Szhirleys hjerte, hun har tilgengæld hjertet på rette sted.

Sangen har Szhirley langtfra lagt på hylden selvom hendes visitkort viser talent i alle retninger. Hun skulle have optrådt i Øksnehallen d. 22. januar 2021 med underholdningskonceptet JAZZGALLA som Szhirley er fast medlem i under ledelse af kapelmester Benjamin Koppel. Det blev så corona aflyst, men såsnart landet genåber kommer vi også til at høre meget mere sang fra Szhirley.

Websider: Dropps by Szhirley – DroppsBySzhirley.dk

Szhirley.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce