Annonce
Vesterbro

Tør du se den hjemløses opgivende blik i øjnene?

Annonce

Max Moltke ønsker at bryde med de rituelle forestillinger om kunstsegmentet. Kunsten som noget forbeholdt for en kultiveret elite eller et undergrundsorienteret segment, der bevæger sig så langt fra det relatérbare og fællesundersøgende element, som Max mener kunsten også bør bære.

Derfor er nøgleordene til hans fernisering Ansigt til Ansigt også; fællesskab, jordnærhed, solidaritet, kunst i øjenhøjde og en generelt set fed følelse.

Max har været gået under radaren det sidste halve år for at arbejde med et projekt, der har taget al hans vågne opmærksomhed, en smule af hans sjæl samt et drys af komplet hengivenhed. Tilbage er nu blot ængsteligheden ved nu at skulle dele sin kunst med omverden.

- Idéen med tematiseringen af aftenen startede i forbindelse med et bekendtskab med en fotograf, der hovedsageligt fotograferede hjemløse i USA; jeg malede hans portrætfotos, og blev øjeblikkeligt vild med at portrættere hans opgivende blikke.

Et halvt år senere står han med 17 store malerier og en skulptur, (som ingen har set), og som nu er modne til at blive beskuet og taget imod når hans fernisering Ansigt til Ansigt åbner i The Basement KBH på Vesterbro fredag 11. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Ingen skøjtebane på Vesterbro i år

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Debat

Respekt for frontpersonalet

Vesterbro

En snak om: Taler Gud nudansk?

Annonce