Annonce
Tivoli

Tivoli tvunget til at lukke frem til marts

Muren ind til Tivoli fra Tietgensgade. Foto: René Mølskov
Som følge af de nye restriktioner har Tivoli fra 9. december lukket for besøgende i haven.
Annonce

Det er slut med at gå i Tivoli i 2020. Efter de nye restriktioner i mandags har Tivoli besluttet at lukke ned fra i dag onsdag 9. december og i resten af julesæsonen.

I en pressemeddelelse skriver Tivoli, at de opfatter regeringens og myndighedernes budskab som en klar besked om at ses og være sammen mindst muligt indtil smittetallene er under kontrol.

- Mod alle odds er det lykkedes Tivoli at åbne til sommer, Halloween og Jul i Tivoli. Hele tiden med fokus på at give vores gæster nogle dejlige oplevelsesrige og trygge timer i Tivoli. Tivoli har vist, at vi også under meget svære forhold kan være et frirum for danskerne midt i København. Det er vi meget stolte over, og vi er taknemmelige for, at vores gæster igen har vist, at de vil Tivoli samtidig med, at de har udtrykt stor tilfredshed med deres besøg i Haven, siger Tivolis administrerende direktør Susanne Mørch Koch i en pressemeddelelse.

Rasmus Botoft snupper en selfie med Peter Sommer og Mette Lindberg, der begge er en del af Tivoli Varieteen, som Botoft står bag. Foto: René Mølskov

Hun ser sammen frem til foråret og lover at man nu sætter alt ind på at åbne Tivoli for gæster igen til påske:

- Med vores finansielt stærke udgangspunkt og den helt nødvendige og afgørende hjælp fra statens hjælpepakker, har vi med stærk forankring i ledelse, bestyrelse og ejerkreds valgt ikke på noget tidspunkt af gå på kompromis med kvaliteten af et besøg i Tivoli. Det er med det udgangspunkt, at vi nu vil fokusere på et brag af en åbning til påsken 2021. Her håber og tror vi på, at vi kan åbne i en mere normal ramme end det har været muligt i 2020 - og hvor vi dog glæder os til igen at byde gæsterne velkomne i Tivoli.

Forlystelseshaven åbner igen Tivoli åbner igen den 27. marts 2021 til påske som start på en ekstra lang sommersæson med mange spændende nyskabelser. I slutningen af januar 2021 åbner Koncertsalen med musicalen The Bodyguard og senere kommer Midt om Natten og andre forestillinger for hele familien i Koncertsalen og Glassalen.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce