Annonce
Vesterbro

Trygheden stiger igen på Vesterbro

Utrygheden på Vesterbro er faldet fra 11 procent i 2019 til 7 procent i 2020.
Annonce

Ikke siden 2009 har der været så få anmeldelser af borgervendt kriminalitet på Vesterbro som nu. Det viser den seneste tryghedsundersøgelse. Utrygheden på Vesterbro er faldet fra 11 procent i 2019 til 7 procent i 2020. Efter mørkets frembrud er utrygheden faldet fra 15 procent til 10 procent i samme periode.

Ser man alene på antallet af anmeldte sager med borgervendt kriminalitet, så er der indtil nu 102,8 anmeldelser pr. 1000 indbyggere på Vesterbro. Det er det laveste antal anmeldelser siden 2009.

Der er også flere tiltag på vej. Blandt andet vil Københavns Kommune i løbet af i år opsætte øget belysning i Den Brune Kødby. Desuden vil kommunen sammen med Københavns Politi undersøge muligheden for opsætning af TV-overvågning i Kødbyen, så man kan øge trygheden og forebygge kriminalitet i området. Derudover er der i Overførselssagen afsat 0,8 millioner kroner 2020 til den sociale viceværtsfunktion i Kødbyen, som har været stærkt efterspurgt gennem længere tid. Den sociale vicevært fungerer som en samlet indgang for lejerne til kommunen og skal desuden styrke dialogen med stofbrugerne i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Vesterbro

Ingen skøjtebane på Vesterbro i år

Debat

Respekt for frontpersonalet

Annonce