Annonce
Navne

Vandt 60.000 kr. i TV2-program: Vesterbro-hold skal på tur

To af medlemmerne af fodboldklubben FC JABBA under Boldklubben Vestia byder holdkammaraterne på tur til Polen med præmiepenge fra TV2-programmet "Jo færre, jo bedre". Foto: FC Jabba

Søndag aften var Thorkil Klint og Frederik-Emil Friis Jakobsen på i TV2’ underholdningsprogram 'Jo færre jo bedre'.

De to Vesterbro-herrer kunne vinde 50.000 kroner, hvis de kunne nævne en målscore fra en EM-finale, som ingen af TV 2's 100 adspurgte havde nævnt.

Thorkil og Frederik kom både op med Sylvain Wiltord og Angelos Charisteas som målscorer i EM-finaler. De viste sig, begge at være 'nul-svar', og dermed var præmien i hus.

Før i programmet havde de vundet 10.000 kroner på et ikke-fodboldrelateret spørgsmål. De i alt 60.000 kroner præmiekroner har Thorkil Klint og Frederik-Emil Friis Jakobsen tænkt sig at bruge på en social tur med Serie 5-holdet FC JABBA, der er en del af Boldklubben Vestia på Vesterbro, hvor de begge spiller.

Annonce

Ambitioner om Serie 3

Thorkil Klint siger til LigaBold.dk, at de gerne vil give holdkammeraterne en rigtig god træningstur, som man kan se frem til i denne coronatid.

- Pengene skal bruges på en træningstur til Polen, fordi vi i det seneste år spillede i Serie 3, men så har holdet været i en sportslig deroute, hvor vi har sejlet ned igennem seriesystemet, og nu frister en tilværelse i Serie 5.

- For et par år siden var vi på en træningstur i Ishøj, og det var virkelig fedt. Derfor så tænkte Frederik-Emil og jeg, at vi kunne bruge pengene sammen, når vi nu spiller på samme fodboldhold. Vi har både sociale og sportslige ambitioner om at komme tilbage i Serie 3, siger 27-årige Thorkil Klint til LigaBold.dk.

Annonce

Fokus på det sociale

Turen bliver dog ikke meget luksuriøs  med kun 60.000 kroner på lommen, men det er heller ikke så vigtigt. Derfor er Polen også blevet valgt som destination.

– Det er af infrastrukturelle årsager. Ikke et ondt ord om TV 2’s præmiebudget, men vi hev kun 60.000 kroner i land, og vi er en bruttotrup på 22 spillere, siger Thorkil Klint til LigaBold.dk.

FC JABBA består hovedsageligt af gamle gymnasiekammerater fra Vesterbro i København, hvor der er kommet venner til i løbet af årene. Navnet JABBA kommer fra to af spillernes efterskoletid, hvor ordet blev brugt i flæng.

På holdet er der stort fokus på det sociale, og FC JABBA sørger også for at holde en række sociale arrangementer, når forholdene tillader det. Holdet har eksisteret siden 2011 og træner normalt en gang om ugen, men har været oppe på to gange, siger Thorkil Klint, der næsten har været med fra grundlæggelsen af FC JABBA.

Nogle af FC JABBAs spillere har spillet på højere niveau, men hygger sig nu sammen med kammeraterne i Serie 5.

Du kan læse hele LigaBold.dk's dækning af Thorkil Klint og Frederik-Emil Friis Jakobsens sejr i "Jo færre, jo bedre" ved at klikke her

.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Nu kommer der vand i springvandet

Annonce