Annonce
Erhverv

Velkendt butik på Vesterbrogade opgraderer og skifter navn

Butikskæden 'Stof & Stil', der blandt andet ligger på Vesterbrogade, skifter navn til 'Selfmade'. Derudover vil kæden opgradere samtlige butikker i hele landet i det kommende år med fokus på design, inspiration og rådgivning. Pr-foto
Annonce

Kreative idéer og diverse hobbyartikler - det er, kort fortalt, hvad der karakteriserer 'Stof & Stil' på Vesterbrogade, som du muligvis har gået forbi (eller shoppet hos) utallige gange.

Fremover bliver facaden og indretningen dog ikke, som den plejer at være. Den 40 år gamle og familieejede Herning-virksomhed har nemlig besluttet at skifte navn til 'Selfmade' som en del af en ny strategi. Målet er at skabe unikke rammer for design og DIY-passionerede mennesker og tilmed skabe et internationalt gennembrud.

DIY-konceptet, der henviser til 'do it yourself', er blevet mere og mere populært. I forlængelse heraf afspejler navneskiftet, at inspiration, kreativitet og kunst forenes. I butikkerne vil der blandt andet blive indrettet nye såkaldte 'creative spaces' med sy-stationer til rådighed for alle DIY-passionerede.

- 'Selfmade' er vores kald om at skabe unikke rammer for alle nysgerrige DIY-mennesker og nutidens og fremtidens designere, som ønsker at lave deres egne kreative projekter. Vi mærker i dag en stor interesse fra de unge generationer, der ønsker et alternativ til en verden, som primært er baseret på færdiglavede produkter, pointerer Alexander Lerche, administrerende direktør i 'Selfmade', i en pressemeddelelse.

Bæredygtighed er desuden en vigtig faktor hos 'Selfmade', der inden for det sidste år har solgt over 260.000 meter bæredygtigt tekstil.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vesterbro har ikke brug for en stormoske

Vesterbro

Min far var en rockstjerne

Annonce