Annonce
Vesterbro

Verdens bedste avisuddelere på Oehlenschlægergade Skole

Inda og Stella fra 4. W på Oehlenschlægergade Skole delte aviser ud i morges. Her sammen med deres mødre Martina Gobec og Mette M. Skovbo Silbiger. Privatfoto
Stella og Inda fra 4. W på Oehlenschlægergade Skole delte fredag morgen Verdens Bedste Nyheder ud sammen med deres mødre.
Annonce

De gode nyheder og chokoladen fra Stella og Inda fra 4. W på Oehlenschlægergade Skole blev taget godt imod i morges.

Her delte de Verdens Bedste Nyheder ud på Otto Busses Vej, sammen med deres mødre

- Vi skal selvfølgelig have øje for verdens problemer. Men vi skal i lige så høj grad kende til alle de gode ting, som også sker. Det motiverer at vide, at vi kan nå verdensmålene i 2030, og at man selv kan være med til at gøre en reel forskel, siger Mette M. Skovbo Silbiger i en mail, hvor hun forklarer baggrunden for, at hun stod tidligt op sammen med sin datter fredag morgen og delte gode nyheder ud.

Inda og Stella fra 4. W på Oehlenschlægergade Skole delte aviser ud i morges. Privatfoto

Avisuddelingen var en del af Verdens Bedste Nyheders landsdækkende morgenevent, hvor over 2300 frivillige gik på gaden 256 steder landet over.

I en pressemeddelelse siger Thomas Ravn-Pedersen, direktør for Verdens Bedste Nyheder at:

- Flere frivillige end nogensinde hjælper med at dele aviser ud i år. I en svær og mærkelig tid, der er præget af coronavirus, er der endnu mere behov for, at vi minder hinanden om de massive fremskridt, der er sket verden over de sidste par årtier.

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie for konstruktiv journalistik, der er stiftet af FN, de danske udviklingsorganisationer og det danske erhvervsliv. De frivillige, der fredag morgen delte aviser er privatpersoner og folk fra danske udviklingsorganisationer, virksomheder og skoler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Corona

Filmskabere: Sådan husker vi Corona-tiden

Klumme

Gorlubb Piercing fejrer 25 år på Vesterbro

Annonce