Annonce
Vesterbro

Vesterbro donerer 23.999 kroners pant til BK Vestia

Vesterbro har doneret 23.999 kroner i pant, som bliver brugt på at starte nye U8-hold, når der fra 8. august bliver inviteret til prøvefodbold i BK Vestia. PR-foto
I alt blev der fra septembet til marts samlet næsten 24.000 kroner ind gennem pantdonationer i Føtex på Vesterbro til BK Vestia. Vesterbroklubben bruger pengene på at starte nye pigehold i august.
Annonce

Var der blot kommet en enkelt flaske mere i donationspuljen havde beløbet rundet 24.000 kroner.

De mange penge er siden september sidste år og frem til marts i år blevet indsamlet ved at Vesterbroerne har kunne donere deres pant i den lokale føtex til BK Vestia.

På grund af corona-krisen blev den store overrækkelse i marts aflyst, men nu takker både Føtex Vesterbrogade, Føtex i Fisketorvet og ikke mindst BK Vestia for den flotte donation.

- BK Vestia er en med klub relativt lidt plads, hvor støttekronerne derfor kan hjælpe dem til at udvide. Og ovenpå corona har de endnu mere brug for donationen for fortsat at kunne samle folk, som kun er blevet endnu vigtigere i den seneste tid, hvor mange har været alene, siger Frederik Lunde Krohn, varehuschef i føtex på Vesterbrogade i en pressemeddelelse.

Annonce

Gør en reel forskel

Føtex Vesterbrogade er en af de to føtex-butikker, der har doneret pantpenge til BK Vestia.

Ifølge BK Vestias formand, Bo Kousgaard gør det en reel forskel for foreningen, hvor aflyste aktiviteter den seneste tid også har betydet færre indtægter.

- Det hjælper os til at kunne lave en masse gode aktiviteter for områdets børn og unge og samtidig holde kontingentet lavt, så alle kan være med. Pantdonationen vil blive brugt på at starte nye hold for de yngste piger efter sommerferien, hvor vi fra lørdag den 8. august inviterer piger i alderen 3-7 år til at prøve fodbold hos os, siger Bo Kousgaard i pressemeddelelsen.
Udover den indsamlede pant, har føtex i Vesterbrogade og i Fisketorvet samlet doneret 10.000 kroner til foreningen.

Det fortsætter med at være muligt at donere sin pant til BK Vestia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Vesterbro

Ingen skøjtebane på Vesterbro i år

Annonce