Annonce
Vesterbro

Vesterbro-dreng vinder Dansk Erhvervs Talentpris

Fra venstre: Frederik Kortbæk (Niels Brock Fonden), Nicolai Ilyas Nielsen, Thomas Jensen, Peter Westergaard (rektor)
Nicolai Ilyas Nielsen fra Vesterbro og hans studiemakker modtog Dansk Erhvervs Talentpris 2020 efter at have udvist imponerende forståelse for forretningsmuligheder og analyse af markedsmuligheder.
Annonce

Knap 800 studenter dimitterede fra Niels Brocks fire handelsgymnasier i år, og ud af dem blev 11 studenter hædret for at have ydet en ekstra flot indsats gennem deres studietid.

Én af dem var Nicolai Ilyas Nielsen fra Vesterbro, der dimitterede torsdag 25. juni fra Handelsgymnasiet JTP.

Ved sin dimission, der blev afholdt på Børsen, modtog Nicolai og hans gruppemakker Thomas Jensen nemlig Dansk Erhvervs Talentpris 2020, der gives til en gruppe, der har løst en konkret opgave og problemstilling bedst muligt.

Annonce

Ekstraordinær indsats

Eleverne arbejder med en aktuel problemstilling for udvalgte virksomheder inden for Dansk Erhverv, der i dette tilfælde var BDO Danmark, som er en rådgivnings- og revisionsvirksomhed.


Ved den mundtlige præsentation evnede gruppen at fremstille meget komplekse problemstillinger og på et højt niveau at analysere og vurdere markedsmulighederne.


Målet med prisen er at styrke elevernes forståelse af etik i en erhvervsøkonomisk kontekst og tager afsæt i områderne ”handel og økonomi, etik og digitalisering”.

Om baggrunden for indstillingen til talentprisen udtaler rektor Peter Westergaard:

-De har vist en særdeles glimrende forståelse af forretningsmæssige udfordringer og kritiske succesfaktorer. Ved den mundtlige præsentation evnede gruppen at fremstille meget komplekse problemstillinger og på et højt niveau at analysere og vurdere markedsmulighederne, siger rektoren.

Prisen blev oprettet sidste år og er blevet til i et samarbejde mellem Dansk Erhverv og Niels Brock Fonden. Med prisen følger et beløb på 25.000 til deling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Ingen skøjtebane på Vesterbro i år

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Klumme

Skomagerbutikken der altid har ligget her

Debat

Respekt for frontpersonalet

Vesterbro

En snak om: Taler Gud nudansk?

Annonce