Annonce
Debat

Vesterbro har ikke brug for en stormoske

Kirker og moskéer ligger side om side i Betlehem - som her med en minaret forrest til venstre og et kirketårn bagerst til højre. Det samme synes Peter Skaarup ikke skal gøre sig gældende på Amerikavej. Foto: Søren Thorup

Læserbrev: Københavns Kommune har nærmest i ly af mørket og den altovervældende Corona-krise, listet en ny stormoske ind i hjertet af København.

Nu skal de stakkels beboere på Amerikavej lægge nabolag til en stormoske med plads til hele 800 bedende muslimer. Desværre blev der kun fundet plads til 17 parkeringspladser. Det vil betyde, at beboerne på det centrale Vesterbro ikke blot kan se frem til trafikkaos hver fredag eftermiddag, men også alle mulige andre former for kaos, når der kaldes til mere eller mindre islamistisk bøn i den nye stormoske.


Nu skal de stakkels beboere på Amerikavej lægge nabolag til en stormoske med plads til hele 800 bedende muslimer. Desværre blev der kun fundet plads til 17 parkeringspladser.

Peter Skaarup, gruppeformand Dansk Folkeparti


Som det er nu, kan vi fra DFs side ikke få nedlagt forbud mod indkaldelse til bøn fra minareterne i Danmark, da Socialdemokratiet ikke støtter et sådant forslag. Så højlydte bønnekald kan også gå hen og blive et nyt eksotisk indslag i indre København i fremtiden.

Det er svært at finde noget positivt at sige om den nye stormoske på Amerikavej, der snart står klar til åbning. Lad os håbe, at beboerne på en eller anden måde får glæde af frugterne af mange års (langt overvejende) stemmeafgivning på partier, der hylder multikulturalismen. Stod det alene til DF ville en stormoske aldrig have fået tilladelse til etablering på indre Vesterbro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce