Annonce
Hoteller

Vesterbro-hotel på fornem liste: Blandt verdens bedste rejseoplevelser

Hotel Ottilia i Carlsberg Byen på Vesterbro. Foto: René Mølskov

Hotel Ottilia i Carlsberg Byen på Vesterbro er netop blevet kåret af det internationale rejsemagasin Condé Nast Traveler som et af de hoteller, der er med på listen over verdens bedste rejseoplevelser.

Det er magasinets Reader's Choice Awards, der netop er offentliggjort og Brøchner Hotels modtager tre ud af de fem danske priser. Blandt andet for Hotel Ottilia på Vesterbro. Dermed er hotellet også af magasinets læsere blevet kåret som et af de 25 bedste hoteller i Nordeuropa.


Annonce

Vi er enormt stolte af at modtage ikke kun én, men hele tre priser, og så endda for andet år i træk.

Nickolas Krabbe Bjerg, direktør hos Brøchner Hotels


- Vi er enormt stolte af at modtage ikke kun én, men hele tre priser, og så endda for andet år i træk. Vores mål er at skabe individuelle hoteller med omtanke. Det gælder i alt fra bygningerne, arkitekturen og designet til de ekstraordinære gæsteoplevelser og vores konceptuelle platform. Derfor er det en kæmpe ære for os at få den blåstempling fra vores gæster, siger Nickolas Krabbe Bjerg, direktør hos Brøchner Hotels i en pressemeddelelse.

Hotel Ottilia er opført i de to bygninger Malt-kammeret fra 1881 og lagerkælder 3 fra 1969. Hotellet med 155 værelser åbnede i 2019 og har taget navn efter brygger Carl Jacobsens kone Ottilia Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
IKEA

Næsager: IKEA vandt og København tabte

Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce