Annonce
Vesterbro

Vesterbro, I har ordet: Hvor skal vi sætte ind med redaktionelt fokus?

Hvad der end kan være jeres drømme og jeres udfordringer, så står vi som avis klar til at give en hånd. Foto: René Mølskov
Annonce

Da vi relancerede Vesterbro Bladet for snart et år siden, skrev vi et manifest. Et manifestet, der er vores bud på en overenskomst med jer, Vesterbroerne.

Vi skrev, at vi vil være bydelens forsamlingshus. Og at vi vil være den fjerde statsmagt på Vesterbro. Begge dele er hver dag et fokus på redaktionen.

Som i alle overenskomster er der to parter. Med rettigheder og med pligter. Det er vores pligt at opsøge problematikker og udfordringer, der kræver fokus. Det er vores pligt at holde øje med politikerne. Og det er jeres ret at kalde på os, hvis I oplever uretfærdigheder eller problemer, der kræver politiske løsninger eller som blot kalder på fællesskabets indsats. Som eksempelvis i denne uges avis, hvor Gang i Gaden forsigtigt beder om hjælp til at kunne skærme sig for solen med en markise, nu hvor de presses ud af lokalerne på grund af Corona-reglerne.

På Vesterbro Bladet opsøger vi selv både politiske historier og de nære, menneskelige historier. Men uanset hvor mange timer, vi er på gaden - så er der vigtige historier, vi ikke selv kan opstøve. Der bor omkring 40.000 mennesker på Vesterbro. Og selv om vores netværk er stort, er der mange af jer, vi ikke har hilst på. Som vi ikke har spurgt: Hvad ser I som den største udfordring, der skal løses? Hvad har I brug for? Eller hvad har Vesterbro brug for?

Derfor sender vi denne invitation til jer. Læserne. Vores egentlige de facto arbejdsgiver: Inviter os på et kaffemøde. Fortæl os, hvordan landet ligger set fra jeres stol. Og lad os sammen arbejde på at at skabe et endnu bedre Vesterbro.

Vi ses på Vesterbro

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Klumme

På Enghave Plads med flashback til DDR

Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce