Annonce
Vesterbro

Vesterbro Ny Skole er nomineret til ny røgfri pris

Annonce

Vesterbro Ny Skole er nomineret til ’Årets Røgfri Pris’. I Københavns Kommune har samtlige folkeskoler hele sidste år arbejdet med Røgfri Skoletid, og det første års indsats markeres nu med uddelingen af en pris til ’Årets Røgfri Skole’.

I alt fire københavnske skoler er blevet nomineret til prisen af Københavns Kommune. Vesterbro Ny Skole er nomineret, fordi de blandt andet har udarbejdet principper for Røgfri Skoletid på deres skole og har skabt synlighed herom på hjemmesiden.

På Vesterbro Ny Skole vækker nomineringen begejstring: »Vi er stolte og glade for det store arbejde vores engagerede lærere, pædagoger og elever har lagt i arbejdet med Røgfri Skole, og vi håber gennem vores fortsatte arbejde med Røgfri Skole at støtte alle elever på Vesterbro Ny Skole i at vælge røgfrihed,” udtaler Sara Cort, souschef og vikarierende skoleleder på Vesterbro Ny Skole.

Den endelige vinderskole i Københavns Kommune udpeges af et dommerpanel, der består af repræsentanter fra blandt andre Kræftens Bekæmpelse, Danske Skoleelever, Københavns Lærerforening med flere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterbro

Vesterbro-teatre får sparekniven

Annonce