Annonce
Vesterbro Rydder Op

Vesterbro vælter sig i affald: Lokale rydder op

Vesterbro Bladet arrangerer skraldeindsamling på Vesterbro. Foto: BYRD / Jacob Crawfurd
Annonce

For knap et halvt år siden satte Vesterbro Bladet sammen med Jette Guldfelt gang i en gedigen oprydning af Vesterbro. Det skaber langsomt og sikkert et øget fokus på affald i Vesterbros gader og den 3. januar var der igen affaldsindsamling på Vesterbro. Alle er som altid velkomne til at give en hånd med. Bare mød op. Mere info om indsamlingerne kan du få i facebookgruppen "Vesterbro Rydder op".

Da de frivillige skraldeindsamlere ryddede gaderne, der støder op til Sdr. Bouldevard omkring Kihoskh, var der rigtig meget affald. Særligt fra nyårsaften. I alt samlede de 9 frivillige den kolde januardag 29,66 kilo affald.

Jette Guldfeldt fortæller, at de fik mange gode snakke med nysgerrige, der gerne vil deltage på fremtidige indsamlinger.

Har du indspark til "skralde-situation" på Vesterbro? Så hører vi gerne fra dig. Mangler der skraldespande? Er de placeret forkert? Er der problemer med fugle i affaldsspandene? Er folk bare for dårlige til at ramme? Bliver skraldespande tømt for sjældent eller er de for små?


_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vesterbro

Der er lort i buret på Boulevarden

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Frisør 'NO' på Vesterbro

Vesterbro

Kæmpe Galleri: Kødbyen i billeder

Annonce