Annonce
Vesterbro

Vesterbroer overtager LA-plads på Rådhuset

Karina Bergmann (LA) overtager Alex Vanopslaghs plads i Borgerrepræsentationen. Pressefoto
Annonce

NAVNE: Karina Bergmann (LA) er nyt medlem af Borgerrepræsentationen, efter hun overtager pladsen efter sin gruppeformand Alex Vanopslagh.

Alex Vanopslagh har valgt at tage orlov på grund af arbejde, og vesterbroer Karina Bergmann overtager samtidig hans plads i Kultur- og Fritidsudvalget.

Karina Bergmann har tidligere siddet i Nørrebro Lokaludvalg og i Bevillingsnævnet. I dag bor hun på Vesterbro, hvor hun også sidder i Vesterbro Lokaludvalg.

Hun arbejder til daglig med kommunikation, presse og pr for kunder i restaurationsbranchen.

Med 475 personlige stemmer ved seneste valg var det ikke nok til en plads i borgerrepræsentationen. Men med Alex Vanopslaghs exit åbnede der sig en mulighed for vesterbroeren.

»København er min by, og jeg har haft en forkærlighed for Vesterbro, siden jeg gik på Rystensteen Gymnasium«, fortæller hun i en pressemeddelse, hvor hun fortsætter:

»Mødet med Vesterbro fik samtidig mine øjne op for stofbrugere og socialt udsatte, og det har været min store motivation i forhold til at gå ind i kommunalpolitik.«

Karina står bag Liberal Alliance Københavns stofpolitik som en del af partiets socialpolitik. Hun er fortaler for fixerum i hele byen, ikke kun Vesterbro, men også Nørrebro, Nordvest og Amager.

»Jeg kommer ofte i Kødbyen i forbindelse med det arbejde jeg laver til dagligt, og når jeg cykler forbi H17, bliver jeg gang på gang mindet om, at politikerne i Borgerrepræsentationen ikke kan finde ud af at prioritere midlerne, så de går til dem, der har allermest brug for dem. Det er fuldstændig forrykt, og det vil jeg gerne være med til at ændre på,« siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikonisk bygning

Forening med overskudsmad til socialt udsatte får lov at blive: Den ikoniske bygnings fremtid er uafklaret

Vesterbro

En snak om: At elske sig selv

Debat

Hvilken fremtid venter Fisketorvet?

Annonce