Annonce
Vesterbro

Vesterbros Rytteri-stjerne Rasmus Botoft: Her er mit stjernehold

Læs mere på VesterbroLIV.dk - Mette Lindberg: "Jeg ejer ikke noget. Det er frihed for mig." Foto: René Mølskov
Vesterbroeren Rasmus Botoft står bag Tivoli Varietéen, der genopliver en ældgammel tradition. Med Claus Meyer, Peter Sommer, Mette Lindberg og mange andre bliver det en stor pose blandede tivolibolcher.

Da Tivoli Varieteen havde premiere tilbage i 1959 var det med Preben Uglebjerg, Bent Fabricius Bjerre og Arne Hestenes i front.

På scenen bød de velkommen til Eartha Kitt, Josephine Baker, Marlene Dietrich, Siw Malmkvist og mange flere. Men traditonen døde ud.

Rasmus Botoft snupper en selfie med Peter Sommer og Mette Lindberg, der begge er en del af Tivoli Varieteen, som Botoft står bag. Foto: René Mølskov

Nu genopliver rytteri-stjernen og vesterbroeren Rasmus Botoft Tivoli Varieteen 16. september. Og han har selv sat et stjernespækket hold:

Annonce

- Det bliver min opgave at være limen, der får det til at hænge sammen som et show. Jeg bliver den røde tråd og sammenhængskræften. Ja og så har jeg hyret alle artisterne, og sat netop de her sammen. Jeg glæder mig vildt meget til at se, hvad der sker, siger han og fortsætter:

- Det er ikke effektive showkunstnere, der lige nødvendigvis ved at så gør man sådan. Det betyder, at der kommer et uforudsigeligt element ind. Noget, der gør det sårbart og forhåbentlig også poetisk.


Det er ikke effektive showkunstnere, der lige nødvendigvis ved at så gør man sådan. Det betyder, at der kommer et uforudsigeligt element ind. Noget, der gør det sårbart og forhåbentlig også poetisk.

Rasmus Botoft, skuespiller og vesterbroer


Peter Sommer skal for første gang spille sine egne sange sammen med et Big Band, når han optræder i Glassalen som en del Tivoli Varietéen. Foto: René Mølskov

Med på scenen har han blandt mange andre; Peter Sommer, Claus Meyer, kunstneren John Kørner, der tager alle sine problemer med på scenen. Og selvfølgelig Mette Lindberg og den anerkendte klovn og multiartist Benny Schumann.

Sanger Mette Lindberg, der blandt meget andet tidligere har været X-factor dommer optræder som en del af Tivoli-Varietéen i år. Hun er forsanger i The Asteroids Galaxy Tour, men optræder med egne nye sange. Foto: René Mølskov
Den anerkendte klovn og multiartist Benny Schumann er en fast del af Tivoli Varieteen i år. Foto: René Mølskov
Vesterbroeren Rasmus Botoft står bag Tivoli Varietéen, der blev udsat på grund af Corona-nedlukningen. Men nu er de klar - med god afstand mellem sæderne og højt humør på scenen. Foto: René Mølskov
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
IKEA

Næsager: IKEA vandt og København tabte

Vesterbro

Springvandet pibler igen

Annonce