Annonce
Leif Heising, der er uddannet kok på Kunstpavillonen i Esbjerg, og hans mor, Sabine Heising, har forpagtet og driver Turisthotellets restaurant, der har fået navnet Turisthotellet Oksbøl. Foto: Karin Kjærsgaard
Vesterhavsposten

Restaurant på Turisthotellet igen

Kokken Leif Heising og hans mor, Sabine, har forpagtet og åbnet restauranten på Turisthotellet.

Annonce
  • KARIN KJAERSGAARD
    Leif Heising, der er uddannet kok på Kunstpavillonen i Esbjerg, og hans mor, Sabine Heising, har forpagtet og driver Turisthotellets restaurant, der har fået navnet Turisthotellet Oksbøl. Foto: Karin Kjærsgaard
  • KARIN KJAERSGAARD
    Leif Heising er uddannet kok, Sabine Heising tjener. De har forpagtet og genåbnet restauranten på Turisthotellet. Foto: Karin Kjærsgaard

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce