Annonce
Vesterhavsposten

19-årige Sofus og Lasse ser frem til mere funktionel træning

Lasse Vinding og Sofus Bruun træner vægte og maskiner i Form og Fritid i Nørre Nebel. De glæder sig til at den nye tilbygning står færdig til foråret, så de kan komme til at dyrke mere funktionel træning i et større lokale, hvor man kan kombinere træning på maskiner med blandt andet flere gulvøvelser. Foto: Tatjana Johnsson
De unge i Nørre Nebel glæder sig til at kunne træne mere "up to date" med blandt andet funktionel træning og e-sport i nye lokaler.
Annonce

Nørre Nebel: 19-årige Sofus Bruun og Lasse Vinding kommer lettere forpustede og frisk svedige væltende ud fra en omgang fitnesstræning i Form og Fritid med deres respektive mundbind på.

- Vi glæder os enormt til udvidelsen af Form og Fritid til foråret, siger Sofus Bruun, der træner flere gange om ugen i Nørre Nebel.

- Især fordi der mangler plads i det nuværende fitnessrum mellem maskinerne til anden form for træning, mens man venter på at komme til den næste maksine, siger Lasse Vinding, der til daglig går på campus i Varde.

- Udover pladsmangel, så er det også fedt, at der ovenpå i den nye tilbygning kommer til at være et lokale til en mere moderne form for træning - nemlig funktionel træning med vægte, tov og lignende, hvor man også kan bruge væggene til træningsting, slutter Sofus Bruun, der har et sabbatår fra studierne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce