Annonce
Vesterhavsposten

Agnete Brinch går til filmen

Agnete Brinch er portrætteret i en minidokumentarfilm med premiere den 14. november i Musikhuset Esbjerg. Dokumentaren fortæller om hendes virke og passioner som kunstmaler af kvinder, der forandrer verden. Arkivfoto: Morten Nielsen
I en årrække har kunstmaler Agnete Brinch arbejdet med temaet "Kvinder, der forandrer verden". Det er der kommet en dokumentarfilm ud af.

Billum: I februar 2020 fik fotograf og dokumentarist Morten Fog idéen til en dokumentarfilm, der skulle handle om kunstmaler Agnete Brinch i Billum, der med sin kunst prøver på at ændre verden. Især hvad kvindernes position og anerkendelse angår, lyder det i en pressemeddelelse.

I den 24 minutter lange minidokumentar om Agnete Brinch og hendes kunst, får man blandt andet svar på, hvilke tanker og ideudvikling kunstneren benytter sig af undervejs i processen. Hvor temaet kontinuerligt er kvinder, der forandrer verden. Man får også af vide, hvad der er Agnetes drive, og hvorfor stærke kvinder fylder så meget i hendes virke.

Det er gratis at være med til arrangementet. Deltagelse kræver billet, fordi der grundet corona er et begrænset antal billetter til premieren den 14. november i Musikhuset Esbjerg, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål til kunstneren efter filmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce