Annonce
Vesterhavsposten

Besøgsrekord for Ringkøbing-Skjern Museum

Familien Brydegaard, der besøgte Bundsbæk Mølle til Lystfesten 13. december, blev gæst nummer 220.000 til 220006. Presssebillede
Flere end 220.000 gæster har været på besøg på et af Ringkøbing Skjerns mange udstillingssteder.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Det blev familien Brydegaard, der besøgte Bundsbæk Mølle til Lystfesten 13. december, som blev gæst nummer 220.000 - og 220.001, 2, 3, 4, og 5.

For hele seks familiemedlemmer, der talte mormor Pia, morfar Tom, mor Maria Louise og de tre piger Liv, Lærke og Nanna, var nemlig kommet til Bundsbæk Mølle. Familien havde glædet sig til at opleve Lysfesten, og de blev noget overraskede, da de blev taget imod med en flot gavekurv og beskeden om, at de var gæst nummer 220.000.

Familien kommer med jævne mellemrum på hele Ringkøbing-Skjern Museum, og de kunne både fremhæve Bork Vikingehavn og de gode gåture, man kan gå på ved Bundsbæk Mølle, som noget særligt. Ja, og så synes hele familien at Lysfesten med det spektakulære Luciaoptog var “virkelig flot og imponerende!”, står der i en pressemeddelelse fra musset.

- Vi er både glade og stolte over besøgsrekorden. Med events som blandt andet Jul på Bundsbæk Mølle formår vores frivillige og medarbejdere gang på gang at give gæsterne en helt speciel oplevelse i den levende historie, så de har lyst til at komme igen, siger museumsdirektør Mette Bjerrum Jensen.

- Vi kan også tydeligt mærke, at Vestkysten i stigende grad er et attraktivt feriemål for danske og udenlandske turister, der gerne vil have oplevelser, de kan snakke om, når de pakker kufferten ud, siger hun videre.

Besøgsrekorden betyder dog ikke, at Ringkøbing-Skjern Museum hviler på laurbærrene. Museet er allerede i gang med at udvikle dets historiske attraktioner og aktiviteter, så de står rustet til fremtidens besøgende.

Man kan stadig være med til at øge antallet af besøgende i år, så rekorden bliver endnu finere. Det kan ske 30. december, hvor Lyngvig Fyr holder åbent til kl. 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce