Annonce
Vesterhavsposten

Birgitte: Et bredt samarbejde sikrer ejerskab omkring byens trænings- og fritidsaktiviteter

Lærer og sportsinstruktør i mange sportsgrene de sidste 19 år i Nørre Nebel, Birgitte Cramon, fremhæver byens brede samarbejde, der ifølge Birgitte udmønter sig i et  sundt ejerskab, når det gælder byens træningscenter for alle nemlig Form og Fritid. Foto: Tatjana Johnsson
I snart tyve år har Birgitte Cramon været en del af teamet i Form og Fritid, som underviser og instruktør i vidt forskellige sportsgrene.
Annonce

Nørre Nebel:  Siden 2001 har 41-årige Birgitte Cramon været foreningsinstruktør i Nørre Nebel Form og Fritid.

- Jeg bruger hallen konstant både til mine elever på skolen, hvor jeg er lærer og i min fritid, hvor jeg er instruktør i vidt forskellige sportsgrene for alle aldre lige fra løbehold til spinningtimer og saunagus i svømmehallen, siger hun, og tilføjer:

- Det bliver så dejligt at være i nye lokaler indrettet til specifikke formål.

Birgitte Cramon fremhæver generelt Nørre Nebels enestående brede samarbejde når det gælder. Lige fra erhverv- og handelsliv til institutioner og foreningsliv.

- Jo mere vi er sammen om tingene og bliver involveret i hinandens agenda, ideer og gøremål, des mere ejerskab kommer der også over at være en del af Form og Fritid. Hvilket er en god og berigende ting for alle målgrupper, slutter hun.


Jo, mere vi er sammen om tingene og bliver involveret i hinandens agenda, ideer og gøremål, des mere ejerskab kommer der også over at være en del af Form og Fritid, hvilket er berigende for alle målgrupper.

Birgitte Cramon, instruktør i Form og Fritid og lærer i Nørre Nebel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce