Annonce
Vesterhavsposten

Borgmesteren: Julebelysning er ikke en kommunal affære

Borgmester i Varde Kommune Erik Buhl mener, at udgifterne til julebelysning hører under diverse handelsstands- og erhvervsforeninger, som han i øvrigt synes gør et strålende stykke arbejde. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Spørgsmålet om, hvem der skal betale for julebelysning i de enkelte byer i kommunen, dukker op gang på gang. Borgmester Erik Buhl holder fast ved, at den udgift hører under den enkelte handelsstands- og erhvervsforening.

- Jeg har siddet på begge sider af bordet som tidligere erhvervschef i Ølgod, og dengang fik vi oprettet lokale fonde, der kunne søges julebelysning fra, siger Erik Buhl og tilføjer:


Jeg har siddet på begge sider af bordet, som tidligere erhvervschef i Ølgod, og dengang fik vi oprettet lokale fonde, der kunne søges julebelysning fra.

Erik Buhl, borgmester


- Jeg har den største respekt for, hvad der bliver gjort i de enkelte byer, når det gælder belysning og decemberhygge, for det er en bekostelig affære for alle både med vedligehold og opsætning. Jeg kender ikke til andre kommuner i landet, hvor man kommunalt betaler til julebelysning, det skulle da lige være Gentofte Kommune, der har det vist set lidt anderledes ud, slutter Erik Buhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce