Annonce
Vesterhavsposten

Brian har altid været bilnørd -nu er det blevet hans levevej på YouTube

Brian Frederiksmose lever af at være youtuber i Kvong, hvor han på kanalen BF Lifestyle sender live omkring sin store passion - luksusbiler i millionklassen. Privatfoto
Allerede som niårig begyndte Brian at spare op til en Toyota Supra, og da han var fyldt 16 år, var bilen en realitet. En ven måtte køre rundt med ham, indtil han kunne få sit kørekort, men bilpassionen er fortsat.

Kvong: Brian Frederiksmose er vild med biler i luksusklassen. En lidenskab, han har haft, siden har var ni år gammel og begyndte at spare sammen til sin første bil. I dag er hans interesse også hans levevej, som youtuber med 40.700 følgere på kanalen BF Lifestyle, der sender fast to gange i ugen, uploader videoer to gange i ugen og streamer på Twitch, en live streaming platform, tre til fire gange i ugen.

- Allerede som helt lille knægt kunne mine forældre sætte mig ind i et køretøj, hvis jeg var ked af det og umulig. Så fandt jeg roen igen bag et rat, siger Brian, der har haft alverdens småjob ved siden af skolen, fra han var ni år gammel. Der begyndte han at spare op til sin første bil, en Toyota Supra, som han havde forelsket sig i efter at have set filmen Fast and Furious.

Fællesskabet omkring biler er noget af det vigtigste, når det gælder Brian Frederiksmoses store passion og nuværende beskæftigelse. Privatfoto

Lysten driver værket

- Det er ren og skær passion og interesse, der har ledt til mit liv som youtuber. Som udgangspunkt vidste jeg intet om at stå foran et kamera og tale med mig selv, siger han, der i dag har investeret i udstyr for 30.000 kroner.


Det er altså ikke let tjente penge, jeg har været helt stresset over det indimellem, for man skal hele tiden finde på og fastholde folks interesse.

Brian Frederiksmose


- I starten oprettede jeg mig bare på Youtube med BF Lifestyle og rendte rundt med min mobil og en selfiestang, og det kan man sagtens, siger Brian og tilføjer:

- Jeg sagde øh en hel masse gange i begyndelsen, og der var alt for mange pauser, og jeg følte mig enormt fjollet og lidt genert ved at stå især i offentlig rum og tale med mig selv. Nu skænker jeg det ikke en tanke, siger Brian.

Annonce

Sådan tjener man penge på YouTube

Det er annoncører, der betaler for at være på YouTube-kanalen, der lige nu giver til en månedsløn.

- Det er altså ikke let tjente penge, jeg har været helt stresset over det indimellem, for man skal hele tiden finde på og fastholde folks interesse, siger Brian, der også lige nu har et bijob i sin mors firma som taglægger.

Der bliver udelukkende talt om biler på kanalen, hvor folk også stiller spørgsmål live, når Brian er ude og købe en ny bil eller tilbehør til bilen eller deltager i et træf.

Brian Frederiksmose har en større bilpark i millionklassen stående hjemme i Kvong. Der er en del udskiftning i rækken af biler, der står i en opvarmet garage med både jacuzzi, fladskærm og kig ind til stuen i privaten. Privatfoto

- Det, jeg giver på kanalen, er 100 procent mit liv, og den jeg er, også når kameraet er slukket, siger Brian, der synes, det kan være svært at blive genkendt på gaden.

- Jeg havde ikke overvejet, at jeg i bilkredse nu er en kendis, som folk vil have taget billeder med og have autografer af. Selvom jeg synes det er fedt, så skal man også overveje den side af det hele, inden man starter med en kanal. Også de dage, hvor overskuddet ikke er så stort.

Brian Frederiksmose har altid travlt med at filme sit liv og passion for biler til sin YouTube-kanal. Privatfoto

- Men det er jo et luksusproblem og vilkårene i den her branche, siger Brian, der har en større bilpark stående derhjemme med en del udskiftning i en opvarmet garage med både jacuzzi, fladskærm og kig til stuen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Annonce