Annonce
Vesterhavsposten

Brians gode råd til at blive youtuber

Brian Frederiksmose startede med en almindelig mobiltelefon som youtuber for halvandet år siden. Nu er udstyret skiftet ud, og der er investeret i diverse med en YouTube-pakke til 30.000 kroner, der dækker både gode mikrofoner og et godt kamera. Privatfoto
Brian Frederiksmose kommer med gode råd til, hvordan man kommer seriøst i gang, som youtuber.

Kvong: Mange både unge og ældre vil gerne bruge Youtube for at komme langt ud med deres budskaber og salg af diverse. På halvandet år har Brian Frederiksmose gjort det at være youfuber til sin levevej med 40.600 følgere på BF Lifestyle. Det handler om biler.

- Det er naturligvis en god ide, at starte med at følge youtubere for at blive inspireret til sit eget forløb, siger Brian Frederiksmose, der selv følger udenlandske bilentusiaster på YouTube og hurtigt opdagede, at der manglede en dansk bilnørd.


Annonce

For mig er hurtige biler i luksusklassen ikke en potensforlænger, jeg er oprigtig vild med biler, og vil gerne dele min passion og begejstring for biler med andre bilinteresserede.

Brian Frederiksmose


Bilfællesskab

- Jeg sender fast nu live for mine følgere to gange i ugen, og så har jeg altid mit kamera med i min hverdag. Vil man det her, skal man stå ved sig selv og ikke være bange for kritik og jantelov, for det er ikke altid en dans på roser, siger han og bedyrer, at hans YouTube-kanal har været en af de hurtigst voksende i Danmark det sidste års tid.

- Det er også vigtigt konstant at dyrke fællesskabet omkring biler og være aktiv deltager i biltræf og lignende, siger Brian og tilføjer:

- Jeg synes også, det er fedt at blive booket til konfirmationer og bryllupper og køre med folk, der altid er superglade og taknemmelige for oplevelsen, siger Brian, der altid kører langsomt og stille gennem Kvong og hjem til sit hus, fordi hans Lamborghini i nogens øjne "larmer" og har en høj lyd.

Brians bilpark

Lige nu har Brian Frederiksmose følgende biler:

  • Lamborghini superlegerra.
  • Lamborghini Gallardo.
  • Dodge viper gts.
  • Nissan 350z.
  • Toyota Supra mk4 6.
  • BMW e46 give.
  • BMW e46. 
  • Mitsubishi eclipse.
  • Mitsubishi eclipse projekt bil.

Indtjeningen på YouTube kommer ikke af sig selv.

- Jeg kører reklamekampagner for forskellige ting, der har med biler og tøj at gøre, og har flere samarbejdspartnere, slutter Brian.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Annonce