Annonce
Vesterhavsposten

Casper fra Outrup bliver restaurantchef og bestyrer i Varde Garten

Casper Rosendahl bliver ny chef i Varde Garten i Varde. Han bor selv i Outrup med sin hustru og deres børn. PR-foto
Casper Rosendahl, der tidligere har stået i spidsen for Henne Mølle Å Badehotel, begynder i sit nye job 22. juni.
Annonce

Outrup: Casper Rosendahl fra Outrup bliver ny restaurantchef og bestyrer i Varde Garten i Varde.

Han drev sammen med sin hustru Henne Mølle Å Badehotel i ti år med stort fokus på økologi. Senest har han været halvparten af lederteamet på Hotel Britannia i Esbjerg. Her begyndte han 1. januar 2019.

Varde Gartens direktør Michael Beck er godt tilfreds med sin nye restaurantchef, som han ifølge en pressemeddelelse anser for at have en stærk lederprofil med solid erfaring i branchen for at realisere visionerne med stedet:

- Det har vi nu fundet i Casper Rosendahl, som med succes stod i spidsen for Henne Mølle Å Badehotel i 10 år. Jeg er sikker på, at han vil være med til at sætte endnu mere skub under vores udvikling, siger Michael Beck.

Selv glæder Casper Rosendahl sig også.

- Jeg ser umådeligt meget frem til at stå ved roret i Varde Garten og Von Lügenhals. Det er et område, man ikke ser andre steder, siger han.

Nuværende daglig leder Karina Vagner Rasmussen fortsætter i Varde Garten og Von Lügenhals med primært fokus på events, udsmykning, hoteldelen og en række driftsopgaver, og det er også fortsat Troels Severin Jakobsen, der står i spidsen for køkkenet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Gul stue vinder bronze

Annonce