Annonce
Vesterhavsposten

Conny i dyrehaven administrerer også skinnecykler

Conny Engholm Knudsen fra dyrehaven Engholm vil fremover administrere nøgleudlevering og tilbyde parkering til skinnecyklerne i Nørre Nebel. Arkivfoto: Tatjana Johnsson

Nørre Nebel: Dyrehaven Engholms indehaver Conny Engholm Knudsen overtager efter to år Café Kaffekoppens administration med udlevering af nøgler til skinnecyklernes publikum.

- Jeg har sat plakater op ved indgangen til skinnecyklerne om, at der er mulighed for parkering foran vores pavillonindgange til dyrehaven lige ved siden af, og jeg oplever allerede et lille mersalg, siger Conny Engholm Knudsen, der ikke decideret sælger billetter til skinnecyklerne. De bookes indtil videre på nettet.

- Vi supplerer hinanden godt her på vejen med både dyrehave, skinnecykler, og nu åbner der også snart en cafe på den modsatte side af gaden. Jeg tilbyder for eksempel ikke mad i dyrehaven, så det er helt perfekt med den mulighed lige overfor.

Annonce

Efter travlheden i efterårsferien lukker skinnecyklerne ned for vinteren.

- Så får vi tid til her i byen at få det hele helt på plads og organiseret omkring skinnecyklerne til næste sæson, siger Conny Engholm Knudsen.

På hjemmesiden skinnecykler.dk kan man booke og se priser og læse mere om ruten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Annonce